úterý 10. dubna 2018

12.4.2018 Galaktická brána s Ing. Adolfem Innemanem v Agentuře JMJ


Dům techniky Pardubice, spol. s r.o. ve spolupráci s Mgr. Janem Maria Jozou - Agenturou JMJ
 připravil pro Vás v 12. ročníku vzdělávacího cyklu Poznáváme komplementární medicínu

Galaktická brána s Ing. Adolfem Innemanem



Nový nástup k uzemnění a promítnutí své vnitřní duchovní cesty
do praktického života. Nalezení smyslu života. Dualita lásky.

Posledních více jak 30 let jsme se prioritně věnovali transformaci svého duchovna, loňský rok byl pro nás značně nepřehledný, ale letošní rok je rokem s novými začátky a uzemněním svých duchovních výsledků.  Je to požehnaný čas, ve kterém máme šanci dosáhnout posunu ve svém multidimenzionálním vědomí. Je to vskutku čas pro oslavu změny, krásy a radosti, ke kterému jsme směřovali po mnoho životů, kdy procházíme a zažíváme frekvence světla a lásky.
Vše se nám může zdát jako velmi intenzivní až neskutečné, ale vše staré, co v nás zůstalo, bude muset být odstraněno a nahrazeno něčím ve vyšší vibraci. Umožníme-li v sobě změnu, pak ji dosáhneme s nejmenším rozvratem a strádáním.
Energie proudící galaktickou bránou nám dávají možnost pročistit se hluboko do sebe, do svého nitra a chápat přitom věci, které jsme dříve nechápali – jednotu ve spojení. Nezapomínejme naslouchat svému tichému vnitřnímu hlasu! Máme šanci dostat odpovědi na své otázky. Nesmíme ale být netrpěliví. Vše má svůj čas!
Abychom udrželi krok s novou realitou, pak musíme mít na paměti, že všechno je energie a frekvence. Frekvence, která je uvnitř nás. Musíme ji najít ve svém srdci a sladit s ní své bytí, To je pak to správné uzemnění. Nikdy ji ale nemůžeme nalézt ve vnějším světě, který se zmítá v nestabilitě a ve strachu. Jde jen o to, abychom byli vědomí, probuzení a posílení, abychom se sladili s frekvencí lásky a soucitu Každý, kdo je probuzený a vědomý se stává bodem galaktického spojení, žijícím a dýchajícím bodem Světla.To je součástí galaktické mise na novém úsvitu lidstva.
.
Dům techniky v Pardubicích
12. dubna 2018
ve velké zasedačce v 1. poschodí od 18 hodin

Jednotné vstupné 150 Kč, ZTP a ZTP/P 100 Kč včetně DPH
Předprodej vstupenek Dům techniky – KAMALA – Pardubice od 3.dubna 2018
 Informace: Mgr. Jan Maria Joza  *  777 777 654  *  joza@joza.cz,

Jako obvykle bude zde pro Vás ájurvédská apatyka Markétky Fukové a knižní klenoty Rudy Vondřicha.
    Partnerem vzdělávacího cyklu Cesty za poznáním je časopis VE HVĚZDÁCH.

Žádné komentáře:

Okomentovat