středa 22. června 2016

12.-14.8.2016 Od traumatu k blaženosti s Michaelem Moorthaemerem v Pardubicích




 

Nenechte si ujít setkání s Michaelem Moorthaemerem,

učitelem z nizozemské ”školy života” School of life

Dům techniky Pardubice, spol. s r.o. ve spolupráci s Martinem Jozou
 připravil pro Vás na závěr 9. ročníku vzdělávacího cyklu Poznáváme komplementární medicínu
přednášku a workshop
Život a trauma

Od traumatu k blaženosti s Michaelem Moorthaemerem

Trauma je temná hra. Ne že by byla strašidelná, ale je v ní tolik z reality, až možná člověka zamrazí. Tam, kde se projeví váš největší strach, je současně cítit, po čem nejvíce toužíte. Jde o běžný životní balanc. Pokud se Vám v minulosti přihodilo něco, co jste prožili či prožívali jako neobyčejně zastrašující, tak se hovoří o traumatu. Pokud jste v minulosti zažili něco, co jste vnímali jako velmi příjemné, tak tuto zkušenost můžete i po letech opět vyvolat a plně zažít. Trauma je kompletní uzavření se, odstavení se od dobrého i špatného. Je to toto drtivé vyřazení, které činí život - i ten každodenní, - nesnesitelným. Neexistuje už žádný normální balanc, paradox mezi strachem a tužbami zkrátka už není. Dovedli byste si představit, když jste se dostali do tohoto malého pekla na zemi, že je možné znovu pocítit - třeba i malinko - o čem jsou vaše vnitřní tužby? Je to právě tento první krok, moci si ”to” představit, který umožňuje, že vznikne začátek k úplnému uzdravení vašeho traumatického zážitku.
Proces traumatu - od začátku do konce - bude v tomto workshopu jasně vysvětlen. Celý proces od traumatu k blaženosti, který je především o tom, co není vidět a není vyřčeno, bude během těchto dnů zcela pojmenován a ukázán účastníci workshopu ho budou moci i zažít.  Workshop je určen všem zájemcům o téma trauma a přístupu k němu. Zaměřením je především praktický -  krátká přednáška je vždy proložena cvičeními nebo energetickými prožitky. Účastníci semináře získají vhled do vzniku traumatu, jeho fungování a významu těla při jeho léčbě.
Vezměte si pohodlné volné oblečení – sportovní, jako na jogu, ve kterém se budete dobře cítit, dostatek pití, deku a polštářek. Nezapomeňte doma dobrou náladu!
Dům techniky v Pardubicích 12.-14. srpna 2016
Páteční večerní přednáška bude ve velké zasedačce v 1. poschodí od 18 hodin,  následný desetihodinový víkendový workshop bude v sobotu a v neděli od 10 hodin

Vstupné 2 000 Kč, samostatná páteční přednáška 200 Kč, Nutná registrace na joza@joza.cz.
 Informace: Mgr. Jan Maria Joza  *  777 777 654  *  joza@joza.cz  * Počet míst je omezen!

Partnery vzdělávacího cyklu jsou časopisy Kvalitní ŽIVOT, VE HVĚZDÁCH a SPIRIT, internetová televize CESTY K SOBĚ

Žádné komentáře:

Okomentovat