středa 8. června 2016

12.6.2016 Konstelace vašeho tématu s Vivian ve Spirálce v Pardubicích





 
12. června

 neděle v 10:00–18:00





Úkolem konstelací je odkrýt disharmonické vlivy, které působí v dané oblasti vašeho života, a jejich maximální harmonizace.
Umožňují pohled na vztahy partnerské, rodinné, firemní. Např. svatební konstelace vám ukáží, zda je „ve vzduchu“ skutečné a bezpodmínečné ANO, nebo je třeba na určitých niterních věcech ještě zapracovat. Rozvodové pak ukazují, jak nesou vztah rodičů děti a co především ony potřebují pro to, aby tímto obdobím prošly bez zbytečných šrámů na duši. Zdravotní často především u dětí ukáží na to, komu nemoc skutečně patří.
(V případě, že jde o osobu blízkou - partner, dítě, rodiče - můžete zjistit, zda můžete dotyčnému pomoci, a pokud ano, jak.)
Není nutná a někdy ani žádoucí přítomnost všech členů rodiny, stačí "zástupce“, tj. jeden člen rodiny, jeden z páru, jeden z kolektivu apod.
K dotazům: jde o akci skupinovou, což sice může vyvolávat obavy, ale při jejich překonání zatím každý z účastníků vnímal, že zpětná vazba, která právě díky skupině přichází okamžitě, je velmi důležitá, výsledek je snadno uchopitelný a ulevující.
Každý je ponořen do svého a obavy z posuzování, odsuzování  a pod. jsou opravdu neopodstatněné. Plujeme dnem v energii, že všichni jsme na jedné lodi, pro všechny je tento den stejně přínosný, objevný a společný cíl nás spojuje. Často vznikají i nová přátelství.
Koneckonců lze se účastnit právě jako součást skupiny, a až pokud se budete ve skupině cítit pohodově a "mezi svými", lze ke konstelaci přistoupit.  Děje se pouze to, s čím souhlasíte.

Odpovědi na vaše otázky týkající se konstelací včetně příspěvků v médiích můžete nalézt na:
http://vivian.vesele.info/rodinne-konstelace

Žádné komentáře:

Okomentovat