úterý 30. srpna 2016

8.9.2016 Uvěřitelné příběhy na duchovní cestě ve skutečném světě s režisérem, scenáristou, duchovním hledačem a nalézačem Igorem Chaunem






Dům techniky Pardubice, spol. s r.o. ve spolupráci s Mgr. Janem Maria Jozou - Agenturou JMJ
připravil pro Vás na zahájení  12. ročníku vzdělávacího cyklu Cesty za poznáním

Uvěřitelné příběhy na duchovní cestě ve skutečném světě
s režisérem, scenáristou, duchovním hledačem a nalézačem
Igorem Chaunem

”Myslíme si, že jsme dobří, a že už teď momentálně nemůžeme usilovat o mnoho víc. MŮŽEME, přátelé. A duchovní systém funguje tak, že čím více do něj DÁME, tím více DOSTANEME. Čím více v sobě najdeme síly k obdarovávání a k práci pro druhé, tím více síly nám přijde zpět!
Hledáme svou vlastní svobodu za iluzí času. Svou původnost, přes kterou se teprve dostaneme snáze a opět - ke Stvořiteli. A naplníme tak volání svého srdce.
Když posilujeme Dobro, pozitivně ovlivňujeme rovnováhu v rámci celého vesmíru ve prospěch Lásky a Dobra ve věčném kosmickém zapasu protikladných sil. A to je - kromě lidského bytí a učení se - také hlavní úloha našich vědomí zde na Zemi, totiž být v myšlence na Dobro a na Boha. Protože je i mnoho bytostí, a nejen vtělených v lidských tělech, které z neznalosti či dočasné nemohoucnosti posilují svými postoji a činy tu „druhou stranu”.
Proto si dovolím apelovat na nás všechny, i na sebe samého, abychom nezapomínali na POZITIVITU, na DOBROU NÁLADU, na VSTŘÍCNOST a LASKAVOST vůči svým lidským bratrům a sestrám, i když sám dobře vím, jak je to někdy těžké. Změna nenastane hned, ale je zřejmé, že při troše důslednosti a vytrvalosti se ZMĚNA odehraje, ba co více, že PROBÍHÁ UŽ TEĎ!” – vzkazuje Vám a těší se na Vás Igor.

Dům techniky v Pardubicích
8. září 2016
ve velké zasedačce v 1. poschodí od 18:00 hodin

Jednotné vstupné 100 Kč, ZTP a ZTP/P 50 Kč včetně DPH
 Informace: Mgr. Jan Maria Joza  *  777 777 654  *  joza@joza.cz *  www.astrosfera.cz

    Partnerem vzdělávacího cyklu Cesty za poznáním je časopis VE HVĚZDÁCH.

Žádné komentáře:

Okomentovat