čtvrtek 15. června 2017

16.6.2017 Prožitkové bubnování a muzikoterapeutická relaxace s Michalem Štursou



Co vás čeká v pátek 16.6. v Hradci?  Od 19 h skvělý večer v RC Pohoda. Přidejte se a přijďte si užít společně páteční večer a hudbu trochu jinak. 

V Rodinném Centru Pohoda v Hradci Králové vás čeká další večer s prožitkovým bubnováním a muzikoterapeutickou relaxací.
Kouzelné tóny tibetských mís, tibetských zvonků a činelek, zvonkoher Koshi, kalimby, dešťových holí, hromového bubnu, koncovek, brumle, šamanských bubnů, djembe, mořského bubnu a dalších netradičních hudebních nástrojů vám umožní ponořit se do světa intuitivní hudby a také hluboko do vlastního nitra...
Můžete se tak v závěru pracovního týdne naprosto jedinečným způsobem zastavit, ztišit se, uvolnit, naladit, propojit a sdílet...

V první části se po úvodním sezení a povídání v kruhu jako vždy pustíme do spontánního bubnování a společného hudebního tvoření nejen s bubny. Stanete se tak aktivní součástí ojedinělého hudebního prožitku :-).
(V případě zájmu si zase můžeme i trochu protáhnout tělo při společném cvičení nebo znovu zařadit ukázku tradičních vykuřovadel a základů aromaterapie pro domácí použití.)

V druhé části se v pohodlí vašeho spacáku nebo deky (či obojího) při světle svíček ponoříte do magického světa zvuků, tónů a rytmů... na cestě do vlastního nitra.
Opět s inspirativním čtením a třeba zase i s autorskou poezií.

S sebou: pohodlné oblečení, karimatku, spacák a/nebo deku, pití, případně i nějaký váš (netradiční) hudební nástroj.

Doporučené vstupné: 250 Kč

Bližší info a rezervace: Mgr. Michal Štursa, 602 350 020, michal.stursa@email.cz,

Rodinné centrum Pohoda sídlí v budově o.p.s. ProstorPro, naproti Centru mladých v Hradci Králové - Malšovicích, Čajkovského 1861.

Těším se na setkání a přeji krásné dny :-).
Michal


--
Mgr. Michal Štursa
tel.: +420 602 350 020
e-mail: michal.stursa@email.cz
www.cestazvuku.webnode.cz




Žádné komentáře:

Okomentovat