pondělí 3. listopadu 2014

18.12.2014 Nikdy se nevzdávej! Spirály s básníkem a hudebníkem - autistou Pavlem Hlušičkou



 

Motivační setkání v předvánoční atmosféře se zpěvy


Dům techniky Pardubice, spol. s r.o. ve spolupráci s Mgr. Janem Maria Jozou - Agenturou JMJ
 připravil pro Vás v 10. ročníku vzdělávacího cyklu Cesty za poznáním besedu

Nikdy se nevzdávej!
Spirály s Pavlem Hlušičkou


Pavel Hlušička, autista, známý jako básník a hudebník Mnoháček Zgublačenko - ”umělec s duší dítěte, sedící na rozkvetlém stromu, jehož větve obepínají vesmír”.
Od roku 2000 se věnuje umělecké tvorbě. Postupem času se stal respektovaným autorem. Svoje aktivity zaměřuje na aktuální témata, na vytváření chytlavých propagačních textů, sloganů a hudby. Jeho aktuálním projektem ve spolupráci s hercem a kamarádem Jaroslavem Duškem je Spirálové propojení všech krajských a okresních měst České republiky a Slovenska. Celkem 144 měst. Do projektu se zapojují také Pardubice. Cílem projektu je pořádat besedy v každém propojovacím městě. Projekt je zajímavý tím, že všechna krajská a okresní města bude možné propojit do spirály, což symbolizuje dokonalost a možnost navázání spolupráce mezi jednotlivými lidmi na celém území bývalého Československa. Besedy začínají v sobotu 6. 12. 2014 na měsíční úplněk a končí zimním slunovratem v neděli 21. 12. 2014.
V předvánoční atmosféře se v dobré náladě setkáme přes komunikační most nejen s modrým světem Autistánu, ve kterém žijí autisté, ale společně si všichni vytvoříme báječnou předvánoční náladu dobré vůle se zpěvy rodinného dětského tria Mgr. Dity Veselé a konzervatoristy Jana Pavla Radosty.

Dům techniky v Pardubicích
18. prosince 2014 od 18 hodin
ve velké zasedačce v 1. poschodí

Bez vstupného
 Informace: Mgr. Jan Maria Joza  *  777 777 654  * joza@joza.cz
Jan Pavel Radosta * 776 638 226 * RadostaJ@seznam.cz * http://www.zgublacenko.cz/

Partnerem vzdělávacího cyklu Cesty za poznáním je časopis VE HVĚZDÁCH.



Žádné komentáře:

Okomentovat