sobota 8. listopadu 2014

21.12.2014 Workshop s harmonizačními nástroji s Hanou Antonínovou v Praze



HARMONIZAČNÍ CENTRUM OMNHIA

POŘÁDÁ 21. 12. 2014
od 13 hodin do 17 hodin

WORKSHOP
S HARMONIZAČNÍMI NÁSTROJI
MÍSTO KONÁNÍ: Čajovna Dharmasala, Peckova 15, Praha
Vážení přátelé,
Srdečně Vás zvu na předvánoční Workshop, kde představím fenomén Nové doby – Křišťálové mísy a Křišťálové pyramidy.
Předávám lidem zkušenosti – jak se orientovat v působení energetických sil na Zemi, jak eliminovat nízkovibrační energie ve vlastním poli a jak být v harmonii se svým vnitřním Já. Zvuková vlna Křišťálových mís a Křišťálových pyramid je dorovnávacím prostředkem  vlastní narušené rovnováhy z hlediska základních elementárních složek člověka.
Program:  Základní stavební složka člověka – elementy a cesta k jejich rovnováze = cesta ke zdraví, lásce, naplněnosti.  Obranné mechanismy jednotlivých těl. Léčebné účinky harmonizačních nástrojů, zvukové ukázky, techniky hraní, elementární nosiče zvukové vlny. Praktická část: Kolektivní hraní na harmonizační nástroje, rozdělení účastníků podle elementárních skupin, výběr tónu pro posílení oslabených elementů. Závěrečná meditace.
Vstupné na workshop je 550,- Kč. Rezervace míst na workshop u Bc. Hany Froňkové, tel. 725 738 403. Po workshopu bude od 18. h. následovat prodej Křišťálových mís a pyramid, účast na workshopu není podmínkou ke koupi nástrojů.jak skrze zvuk křišťálových mís objevit vnitřní harmonii a znovuobnovit a regenerovat naše bio-krystalické tělo. Na tomto semináři se dozvíte jakou účinnost mají tyto mísy na naše tělo a jak s nimi vědomě pracovat pro regeneraci těla a mysli člověka.
Mgr. Hana Antonínová
www.kristalovemisy.cz, www.omnhia.cz



Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost, kdy můžete čerpat z 25leté praxe této ženy, která Vás obohatí o své zkušenosti a dovednosti jak hrát a meditovat za pomocí křišťálových mís. Zvláště zveme ty, kteří již vlastní křišťálové mísy a mají zájem se dozvědět něco více o tomto nástroji nové doby. AwaHoshi k nám přivezla i velice speciální čiré mísy s příměsí pravých drahokamů a polodrahokamů, které mají úžasný zvuk a vibraci těchto kamenů. Proto srdečně zveme všechny, které uchvátil zvuk křišťálových mís na tento jedinečný seminář s meditací.

Další informace pro zájemce o setkání se mnou v Praze:
Pondělí 17. listopadu od 16 hodin, Dlouhá 16, 5. patro - DHARMA:  Tvořivá přednáška - Kolektivní meditace s Křišťálovými mísami. Vhodné pro každého.
Pondělí 17. listopadu od 18 hodin, Dlouhá 16, 5. patro - DHARMA: Hlubinná transformační meditace s harmonizačními nástroji. Vhodné pro terapeuty a harmonizéry.
Ochotně sdělím další potřebné informace na tel. 734 744 675.
Se srdečným pozdravem
Mgr. Hana Antonínová
http://omnhia.webnode.cz/
http://www.kristalovemisy.cz/

Žádné komentáře:

Okomentovat