neděle 2. listopadu 2014

29.11.2014 Setkání se šamanem Davidem von Avou v Pardubicích




Setkání s Davidem von Avou a matkou rostlin Ayahuascou


Sobotní setkání se šamanem Davidem von Avou
a matkou rostlin AYAHUSKOU.


 

Spirituální cesta nejen amazonských indiánů z Peru.
Veliká Amazonie skrývá mnohá tajemství. A amazonští šamani nás překvapují svými schopnostmi a svým poznáním. Dokážou léčit i tzv. nevyléčitelné nemoci, protože přímo komunikují s rostlinami, které jim samy říkají, jak léčebně působí. Místní šamani dokážou vystoupit ze svého těla, cestovat po Zemi i vesmíru, mohou si stáhnout jakoukoli informaci, poznat cokoli, co je zajímá.
Klíčem k tomu je ayahuasca, tajemná liána, jejíž odvar člověka nejen vyléčí a pročistí na všech úrovních, ale dává i poznání čehokoli v tomto světě i ve světech dosud nepoznaných, otevírá dveře do jiných dimenzí. Amazonský šaman je pro svého pacienta nejen lékařem a psychologem, ale především dobrým přítelem, který ví, že tělo se může uzdravit pouze, uzdraví-li se duše. V peruánské přírodní léčbě má proto mnohostranné využití psychoaktivní nápoj ayahuasca, ověřený tisíciletou tradicí indiánských šamanů.
Jelikož jsou nemoci a jiné problémy spatřovány Davidem von Avou a jeho učiteli v nevhodném využívání energie vědomí, léčení je zaměřeno především na uvědomění si vlastního vlivu na "realitu" a zejména své tělo. Cílem léčení není dosáhnout pouhé fluktuace mezi "něčím horším" a "něčím lepším", ale zásadní pozitivní změny energetického režimu tak, že zdravotní stav již nekolísá. Pro individuální léčbu využívá David von Ava znalosti a vzácné byliny svěřené mu donem Roquem – amazonským léčitelem. Alternativou v léčení vám může být JUNGLE MEDICINE. David von Ava, který pro vás z Amazonie přiváží jedinečné extrakty z tamních rostlin a skrze svůj vhled a šamanské metody, jež pozitivně ovlivňují energii, vám může pomoci i tam, kde moderní medicína zatím tápe.
Dům techniky v Pardubicích
ve velké zasedačce v 1.poschodí
29.listopadu 2014 od 15 do 23 hodin

Vstupné 1200,- Kč – omezený počet účastníků semináře podle pořadí v přihlášení do 25. listopadu 2014
 Informace: Mgr. Jan Maria Joza  * 777 777 654  * joza@joza.cz * přihlášky na veronique@jungle-medicine.eu.
Partnerem vzdělávacího cyklu Poznáváme komplementární medicínu je časopis VE HVĚZDÁCH.

Žádné komentáře:

Okomentovat