středa 16. září 2015

10.10.2015 Společné zastavení na duchovní cestě - Seminář Světlany Štrajtové a Jana-Maria Jozy






Dům techniky Pardubice, spol. s r.o. ve spolupráci s Mgr. Janem Maria Jozou-Agenturou JMJ  
 připravil pro Vás v 11. ročníku vzdělávacího cyklu Cesty za poznáním

Seminář Světlany Štrajtové a Jana-Maria Jozy



Společné zastavení na duchovní cestě

Vydali jste se na duchovní cestu? Nastoupili jste na ni skutečně nebo se ve skutečnosti zabýváte jen duchovním turismem? Ne této cestě ale nejste nikdy sami!. Pravá duchovní cesta je ale trnitá a též příliš prostá, takže se některým „hledajícím" prostě nelíbí. Pravou duchovní cestou je pouze a jen - bez výjimek - vědomé a uvědomělé prožívání. Duchovní cesta je sám život aktivně prožívaný v přítomnosti. Život a jeho cesta je zázrak a velký dar lásky. Cesta nemůže být cílem, ale je jen prostředkem k dosažení uvědomění. Duchovní cesta je hledání souvislostí, abychom se stali šťastnými, mírumilovnými, spokojenými, vyrovnanými a milujícími. Štěstí a duchovní růst spolu souvisejí. Být mírumilovný a šťastný vytváří nejdůležitější základ duchovní praxe. Pak jde vše samo od sebe. 

Duchovní cesta je veliká životní moudrost. Je zkouškou naší pravé podstaty, neboť lidský život je pouze propustkou k dalším bytím. Nastoupit na tuto cestu, jít za Bohem, je jen posun k pochopení vlastního života.

     Během duchovní cesty se může objevit nesčetný počet nástrah, které nás mohou odklonit z přímé vzestupné cesty, jež nás vede k duchovnímu naplnění. Jsme bezvýhradně zodpovědni za všechno, co se nám v životě stane. Každá naše myšlenka vytváří naši budoucnost. Veškerá síla spočívá v současném okamžiku. Klíčem k pozitivním změnám je být sami se sebou spokojeni a brát se takoví, jací jsme!

   Chceme se s Vámi na Vaší duchovní cestě zastavit a dle potřeby s Vámi rozbalit Váš balíček první pomoci na této Vaší cestě. Po hluboké meditaci se s Vámi zamyslíme nad základními otázkami – kdo jsme, odkud přicházíme, kam směřujeme, po čem toužíme, jakou cestu jsme si vybrali, jak naplňujme své duchovní naprogramování, jak navazovat kontakty s anděly a vyššímu duchovními bytostmi nebo třeba se svými blízkými zesnulými a jak se jejich prostřednictvím dozvědět odpovědi na své otázky. Poznáte různé zákonitosti a pravidla a také Vám poradíme Vám, se zbavit strachu.

Dům techniky v Pardubicích 10. října 2015
od 10 do 17 hodin v malé zasedačce v 1. poschodí

Cena semináře je 750 Kč a je splatná na místě
 Informace: Mgr. Jan Maria Joza  *  777 777 654  *  joza@joza.cz
 
Závazně se můžete přihlásit do 5.10.2015 na e-mail joza@joza.cz příp. mobil 77 777 654. Toto nahlášení bude považováno jako Vaše závazná přihláška do kurzu. Počet účastníků kursu je limitován, zařazení bude dle pořadí Vašeho přihlášení. Kurz se bude konat jen při dostatečném počtu zájemců!

Žádné komentáře:

Okomentovat