čtvrtek 10. září 2015

10.9.2015 Beseda Knihovny palmových listů s Pavlem Krejčím



Knihovny palmových listů – nenechte si ujít!

Dům techniky Pardubice, spol. s r.o. ve spolupráci s Mgr. Janem Maria Jozou - Agenturou JMJ  a Kailás 6666, o.s. Slapy připravil pro Vás v 11. ročníku vzdělávacího cyklu Cesty za poznáním

přednášku a besedu s Ing. Pavlem Krejčím Jižní Indie a knihovny palmových listů

Převzít - ano či ne - plně odpovědnost za svůj život zcela do svých rukou? Je vše dopředu na 100% dané, nebo to je jinak? Mohu změnit svůj osud? Proč jít do knihovny palmových listů a nechat si  hledat palmový list. Co je třeba učinit, aby se osud skutečně naplnil? Lze očistit karmu, aby nás nezatěžovala v tomto životě?


Víte, že před více než 7 tisíci lety vznikly v Indii knihovny palmových listů. V současné době je několik takových knihoven, v nichž se nachází informace o osudech kontinentů, zemí, národů a tisíců lidí, kteří se někdy v budoucnu přijdou na svůj osud zeptat. Možná je na listu v Indii i ten Váš příběh, napsaný před mnoha tisíci lety sedmi rišími, ”Septha rishies”, vycházející z véd, a bude tam i datum a hodina, kdy se přijdete zeptat. Každý list obsahuje celoživotní peripetie jednoho v budoucnu narozeného člověka.
Je možné, aby někdo dopředu věděl, kdy se narodíte a kdy zemřete, co vystudujete, v čem budete úspěšní, kdo bude Váš životní partner, kolik budete mít dětí, co je Vaším hlavním posláním ve Vašem životě?
Předpovědí osudů konkrétních osob ale není moudrost starověkých Rišíů zdaleka vyčerpána. V knihovnách palmových listů se totiž také nachází záznamy o budoucnosti lidstva, nebo jednotlivých národů. Jiné palmové listy popisují převratné vědecké objevy nebo technické vynálezy, které významným způsobem ovlivňují lidstvo.

Kdo je Ing. Pavel Krejčí? Člověk, kterému se podařilo poprvé v roce 2010 přivést čteče palmových listů z jižní Indie do Evropy – následně do Prahy i do Pardubic, cestovatel, terapeut a zen tvůrce. Mnoha lidem již bylo dovoleno se dokonce bez cesty do Indie, prostřednictvím skypu, napojit na Akášu, na svůj životní plán a také se dozvědět, co mohu vykonat pro svoji karmickou očistu a šťastný život této inkarnace. 
Bezprostředně po přednášce lze otisknout Váš palec, nechat v Indii hledat Váš palmový list a následně Vám ho přečíst prostřednictvím skypu v Praze.

Dům techniky v Pardubicích 10.září 2015
od 18:00 do 21:00 hodin ve velké zasedačce v 1. poschodí

Bonus: O přestávce se bude podávat občerstvení (nesmažený vietnamský závitek, sticky rýže, pickles z červené řepy), které je v ceně vstupnéhopro účastníky, kteří si koupili vstupenky v předprodeji nebo se předem zaregistrovali na e-mailu joza@joza.cznetýká se účastníků, kteří si koupí vstupenku až u večerní pokladny.

Vstupné 150,- Kč bez DPH * Předprodej v prodejně KAMALA v přízemí Domu techniky Pardubice
 Informace: Mgr. Jan Maria Joza  *  777 777 654  *  joza@joza.cz *  www.palmovelisty.cz

    Partnerem vzdělávacího cyklu Cesty za poznáním je časopis VE HVĚZDÁCH.

Žádné komentáře:

Okomentovat