úterý 15. září 2015

24.10.2015 Podzimní spirituální apatyka v Pardubicích




Dům techniky Pardubice, spol. s r.o. ve spolupráci s Mgr. Janem Maria Jozou-Agenturou JMJ
 připravil pro Vás bonus vzdělávacího cyklu  Cesty za poznáním

Podzimní spirituální apatyka

Devítihodinový program se známými apatykáři a terapeuty

Duchovní zdraví je zdrojem energie, kterou potřebujeme ke svým činům. Spiritualita je propojena s mentálním zdravím, s pocitem pohody a osobním růstem. Porady s léčiteli, astrology, numerology a dalšími představiteli esoterických disciplín, vám pomohou v řešení problémů osobního i zdravotního charakteru. Nové poznatky z nejrůznějších oborů vás obohatí a poradí, jak předcházet nemocem, realizovat a zařadit do svého života pozitivní energii, zdravý životní styl. Budete moci nahlédnout do budoucnosti, odhalit příčiny problémů v minulosti, pomoci svému duševnímu i fyzickému zdraví, nalézt správný směr pro svou osobnost, poradit se o problémech svých blízkých a odnést si světýlka optimismu.
Buďte ve správný čas na správném místě – na pardubické spirituální apatyce.                       Vaši poradci – apatykáři – s otevřenou myslí a srdcem přijedou za Vámi a budou Vám - vedle krátkých motivačních vystoupení v konferenčním sále – po celý den k dispozici:

Emilie Didi-Bertová * Alena Brožková * Marin Dobrev * Libor Hanák * Renata Herber * Eliška Honková * Julius Hůlek * Naděžda Iždínská * Mirka Jonášová * Vladimír Kačer *Jaroslav Kalousek * Jana Kateřina Kastnerová * Radomír Klimeš * Pavel Kobza * Jan Miklánek * Helena Pěkná * Marie Plášilová * Zuzana Berenika Préma * Lucie Puskásová * Josef Schrötter * Antonín Strnad * Josef Šálek * Světlana Štrajtová * Hanna Maria Tomášková * Radek Veselovský * Jitka Zahrádková * Maria Zítková a spolek Harmonie

Host spirituální apatyky MUDr. Miroslav Holub s přednáškou

Hranice mezi tělem a duší - psychosomatika v příčinách nemocí - holistický pohled na fyzické, psychické a duchovní příčiny zdravotních problémů našeho těla, systém čaker, duchovní příčiny nemocí. 

Potěší Vás i stánky se spirituálním sortimentem, celý den bude pro Vás otevřena prodejna Kamala.

Dům techniky v Pardubicích
24. října 2015 od 9 do 18 hodin

Celodenní vstupné 100,- Kč, ZTP A ZTP/P  50,- Kč
Osobní konzultace nejsou v ceně vstupného.
Informace: Mgr. Jan Maria Joza * 777 777 654 * joza@joza.cz
Předprodej vstupenek v prodejně KAMALA v Domě techniky v Pardubicích.
Vstupenky z předprodeje budou slosovatelné!
Partnery akce jsou časopis VE HVĚZDÁCH a internetové rádio TONIE.

Žádné komentáře:

Okomentovat