úterý 15. září 2015

28.9.2015 Duchovní výklad českých dějin s Adolfem Innemanem a jeho hosty



 

Nedej zahynouti nám ni budoucím, svatý Václave!


Pozvánka na duchovní setkání
na obecním úřadě Přáslavice-Karlovice
v pondělí 28. září 2015,
kdy je ve 4:20 úplné zatmění Měsíce, pozorovatelné v intervalu cca 1 hod před i po uvedeném čase. Bude to velmi tajemné! Program začíná v 9:00 a končí v 17:00 hodin. V průběhu dne vystoupí Adolf Inneman, Anna Strunecká, Miluše Kubíčková. Jako hosté promluví Jan Maria Joza, Světlana Kloučková a Pavel Šebek. V místním kostelíčku v poledne bude koncert dětského sboru Carmína z Turnova, v jejichž podání zazní Svatováclavský chorál.
Duchovní výklad českých dějin
 s Adolfe m Innemanem a jeho hosty

Letošní výročí 600 let od upálení Mistra Jana Husa nám připomíná duchovní odkaz české reformace. Národ žije, dokud ctí ideály, kterými vznikl, jinak zaniká (TGM). Druhým neméně významným výročím je 1080 let od vraždy knížete Sv. Václava v roce 935, tehdy se stal kníže VÁCLAV Patronem České země (de facto stále je).
1080 let souvisí s hvězdnou chronologií opakování dějin v součinnosti platonského roku (precesní perioda 25920 let), kde jeden věk trvá 2160 let, což je dvojnásobek daného výročí. ČECHY JSOU SRDCEM EVROPY A TAK JAKO KREVNÍ OKRUH JE ZÁKLADEM ŽIVOTA - POHÁNĚN PUMPOU SRDCE, TAK I ČESKÝ NÁROD POHÁNÍ ŽIVOT EVROPY. Možná si tento aspekt málo uvědomujeme - beseda na toto téma nás může zasvětit do tajů posvátné geometrie Svatého grálu, kde zazní Svatováclavský chorál.
 

Žádné komentáře:

Okomentovat