středa 10. dubna 2013

11.4.2013 Přednáška Cesta k vnitřnímu dítěti, aneb jsme opravdu to, co si myslíme, že jsme? Jak se potkat sám se sebou?



 

Uzdravte své emoce a uzdravíte sebe i svůj život!

 Dům techniky Pardubice, spol. s r.o. ve spolupráci s Mgr. Janem Maria Jozou - Agenturou JMJ
připravil pro Vás v 8. ročníku vzdělávacího cyklu Cesty za poznáním

 Dovolte si uzdravit svoje vnitřní dítě
s Martinem Kolou! 

           
Cesta k vnitřnímu dítěti, aneb jsme opravdu to, co si myslíme, že jsme?
Jak se potkat sám se sebou?

Každý z nás si nese z dětství citová zranění, která více nebo méně ovlivňují celý další život. Naše problémy jsou často důsledkem starých, nevyřešených konfliktů, které se v našem životě stále opakují. V prvních třech letech našeho života budují se zdroje velmi důležité pro náš další život. To co jsme prožili v tomto období je v nás stále živé, jako naše vnitřní dítě a stále to ovlivňuje náš současný život.
Práce s vnitřním dítětem znamená věnovat pozornost tomu, co jsme v dětství nestačili rozvinout, poskytnout si vše, co nám v dětství chybělo. Dokončit vývoj vnitřního dítěte nebo jej uzdravit, znamená získat nebo posílit zdroje pro náš dnešní život. Pokud to neuděláme, bude naše vnitřní dítě v nás stále nespokojené a jeho strachy a nenaplněné touhy se budou projevovat v nejnevhodnější chvíli a neustále ovlivňovat náš život. Nejsou-li potřeby dítěte naplněny v dětství, nemizí, zůstávají nenaplněny. Člověk pak hledá naplnění svých dětských potřeb třeba tak, že žádá podporu od dětí, rodičovskou lásku od partnera, hledá uvolnění v drogách či lásku v sladkostech, prostě tam, kde je nemůže najít. Proces uzdravování vnitřního dítěte může být velice bolestná, namáhavá a dlouhodobá procedura, během které může ten, kdo ji postupuje, potřebovat pomoc zkušeného terapeuta.
Většina z nás má své vnitřní dítě v sobě uvězněné, nebo ztracené a ublížené. Kdykoli ve svém těle pociťujeme bolest, můžeme si být jisti tím, že naše vnitřní dítě nám říká, že má bolest a způsobuje tím trhlinu v proudu naší energie. Pojďme hledat jeho uzdravení s terapeutem Martinem Kolou.
Dům techniky v Pardubicích 11.dubna 2013      od 18 hodin ve velké zasedačce v 1. poschodí
Vstupné 80 Kč, studenti 60 Kč včetně DPH
Informace: Mgr. Jan Maria Joza *  777 777 654 * joza@joza.cz  

Poslouchejte pořad Máme hosty Českého rozhlasu Pardubice 11.dubna 2013 od 10 hodin.  
Hostem bude známý ostravský terapeut Martin Kola.

 Partnery Cest za poznáním jsou Český rozhlas Pardubice a časopis VE HVĚZDÁCH.



Žádné komentáře:

Okomentovat