sobota 2. srpna 2014

10. srpna 2014 Úplněk a požehnání ženského lůna s Mirandou Gray

Láskyplný vzkaz všem ženám, aby probudily svou nádhernou ženskou sílu

Worldwide Womb Blessing Newsletter July 2014
> Vzkaz od Mirandy.

Již poněkolikáté budeme moci otevřít svá srdce volání Posvátného ženství a přjmout jeho lásku a krásu...


Za úplňku 10. srpna 2014 se ženy z celého světa opět společně setkají prostřednictvím meditace, při které mohou zdarma přijmout nádherný dar Požehnání ženského lůna! Připojte se i Vy k celosvětové rodině Požehnání ženského lůna, která již spojuje více než 70,000 žen.
The Worldwide Womb Blessing Vyberte si jeden ze čtyř různých časů, který vám vyhovuje a spadá do vaší časové zóny. Uváděn je čas v Anglii, v ČR je o hodinu více:
> 6.00 (čas v Anglii)
> 12.00 (čas v Anglii)
> 18.00 (čas v Anglii)
> 24.00 (čas v Anglii)

S každým dalším Požehnáním, které přijmeme, probouzíme v sobě více ženské energie a prohlubujeme své spojení s posvátným ženstvím. Každé Požehnání je novým krokem na cestě vedoucí zpět k naší původní posvátné ženské síle.

> Zaregistrujte se nyní zcela zdarma!

Vzkaz od Mirandy

Doplňková meditace k srpnovému Požehnání na severní polokouli se týká hojnosti v našem životě a proto bych s Vámi ráda sdílela následující krátký příběh:


‘První Žena seděla právě před svou chýší, když ji přišla navštívít Želví Žena. První Žena pracovala celé dopoledne. Byla unavená a stále jí zbýval dlouhý seznam věcí, které musela udělat. Želví Žena se na ni zahleděla se zmateným výrazem ve tváři.

Flow with a flick of flipper ‘Proč jsi tak unavená?’ zeptala se.

‘Musím toho ještě tolik udělat,’ řekla První Žena, ‘a cítím se tak přetažená, že to prostě všechno nemůžu zvládnout.’

‘Aha’, řekla Želví Žena moudře, ‘ty o tom ještě nevíš.’

Želví Žena se pomalu posadila vedle První Ženy.

Musíš vše nechat být a plynout’, vysvětlila. ‘Plout s oceánskými proudy...a pouhé nepatrné mávnutí ploutve tě ponese tisíce mil.’

‘Jak bych mohla plout?’ zeptala se První Žena zmateně. ‘Vždyť jsem pozemskou bytostí!’

Proud je všude kolem nás’, odpověděla Želví Žena ukazujíce na okolní kopce a stromy, ‘a tvé srdce a radost jsou tvými ploutvemi. Zkus procítit, kde proudí tvá radost, zkus procítit, kde se otevírá tvé srdce, a tvá radost tě odnese k tomu, po čem toužíš. Nikdy nejsi daleko od hojnosti’, usmála se. ’Stačí zkrátka jen plout až k ní.’

První Žena tedy odložila svůj seznam povinností a očekávání, lehla si na záda a naplnila své srdce radostí.’


> Zkuste se v roce Kouzelnice naučit, jak plout pomocí pouhého mávnutí ploutve

Rok 2014 byl pro mě zatím hodně nabitým rokem a zároveň bylo obrovskou radostí učit v Severní i Jižní Americe a v Evropě. Organizuji workshopy na druhou polovinu roku, na roky 2015 a 2016, píšu nové materiály. Můj seznam věcí, které mám udělat, e-mailů, na které mám odpovědět, je neskutečně dlouhý. Jednou začas si musím opakovaně připomínat učení Želví Ženy – že toho, po čem toužíme, dosáhneme tím, že vše necháme plynout. Že jdeme za radostí svého srdce a plujeme s proudem. Právě to je naše původní ženská přirozenost v akci. Doufám, že si užijete srpnové Požehnání a Meditaci; těším se na spojení s Vámi všemi!

S láskou a objetím,
Miranda xx

> Zaregistrujte se nyní zcela zdarma!

Workshopy Požehnání ženského lůna, Red Moon workshopy a semináře pro pokročilé Moon Mothers probíhají nyní po celém světě. Všechny workshopy probíhají v angličtině a jsou překládané. Manuály k workshopům jsou k dispozici v mnoha různých jazycích. Seznam workshopů ve vašem okolí najdete na > kalendář workshopů 2014/2015

Ilustrace: ©2014 Christina Smith - earthlyimages.ca

Požehnání ženského lůna je dar, který:

- probouzí naši ženskou energii, přináší radost a svobodnější vyjádření sebe samých
- přináší hluboké a transformační léčení všech aspektů našeho ženství
- s každým dalším Požehnáním prohlubuje vědomí krásy, síly a darů pramenících z naší ryzí ženské přirozenosti
- prohlubuje naše spojení s tajemnem Posvátného ženství.
Požehnání ženského lůna se mohou zúčastnit všechny ženy, nezávisle na věku a na tom, zda mají stále menstruační cyklus či zda mají dělohu. Všechny bez rozdílu jsme ztělesněním ryzí ženské přirozenosti.

fromSistertoSister

Požehnání ženského lůna nesouvisí pouze s přijímáním energie, ale je také o vzájemném sdílení mezi ženami – ženami z různého prostředí, z různých kultur a zemí!
Podělte se o tento nádherný dar se svými přítelkyněmi, maminkami, dcerami, sestřenicemi či sestrami. Čím více se nás zúčastní Požehnání, tím více žen uzdraví a přijme svou pravdivou ženskou přirozenost – a tím více můžeme také měnit svět.

Přepošlete tedy nyní tento e-mail svým blízkým ženám a pozvěte je, aby se k nám připojily!

> Zaregistrovat se nyní můžete zde

Illustrazioni: ©2014 Christina Smith - earthlyimages.ca

Poslala vám přítelkyně tento e-mail a vy si kladete otázku: “CO TO VLASTNĚ JE CELOSVĚTOVÉ POŽEHNÁNÍ ŽENSKÉHO LŮNA!?”

Jak to funguje? Požehnání ženského lůna je “energetické vyladění” – lze jej vnímat také jako synchronizaci, harmonizaci či zasvěcení, při kterém k vám proudí silná transformační energie. Dochází tak k hlubokému propojení s posvátným ženstvím a přímému napojení na uzdravující a transformační energii Bohyně. Mnohým ženám Požehnání pomáhá rozvinout vědomé vnímání své vlastní energie a vibrací.

Požehnání ženského lůna je ZDARMA – pro všechny ženy nezávisle na věku – včetně těhotných žen. Poté, co se zaregistrujete, obdržíte e-mailem odkaz na web stranu s dokumenty v PDF formátu, kde najdete všechny informace o průběhu Požehnání. Tento text je nyní k dispozici v 16ti různých jazycích!

Požehnání ženského lůna trvá přibližně půl hodiny.. Během Požehnání nebudete potřebovat přístup k internetu. Stačí najít si klidné a příjemné místo, kde se můžete ponořit do meditace a přijmout energii Požehnání ve vámi zvoleném čase.

Máte ještě další otázky? Mohou vám poradit “Měsíční Matky“ (Moon Mothers), jejichž seznam a zástupkyně ve vaší zemi najdete na: www.wombblessing.com/representatives.html

Worldwide Womb Blessing Newsletter August 2014
Připojte se k celosvětovému duchovnímu hnutí oslavujícímu ženské tělo a Posvátné ženství: nyní se zaregistrujte a připojte se tak k více než 70,000 žen a 1,500 Moon Mothers z více než 130 různých zemí a teritorií.
> ZAREGISTROVAT SE MŮŽETE ZDE!

Webové stránky 2014: Archetyp ‘Kouzelnice‘ Newsletter Červenec Miranda Gray

Zvláštní poděkování patří všem dobrovolných překladatelů tohoto newsletteru: Christiane Bojer, Catalina and Florin Brancovici, Vanessa Franco, Talita Lara, Isabella Magdala, Veronica Giulia Morosi, Martina Perry.

 

Žádné komentáře:

Okomentovat