pondělí 2. listopadu 2015

19.-21.11.2015 Daršany přinášející Světlo holandského mystika Keesjana van der Kloostera v Pardubicích



 

Mystik Keesjan van der Klooster poprvé v Čechách


Dům techniky Pardubice, spol. s r.o. ve spolupráci s Mgr. Janem Maria Jozou - Agenturou JMJ
 připravil pro Vás v 11. ročníku vzdělávacího cyklu Cesty za poznáním
Osvicující sezení
-daršany přinášející Světlo –
 holandského mystika Keesjana van der Kloostera

Necítíte se šťastně a dobře? To může být důsledek fyzického nepohodlí, emocionální a duševní nerovnováhy nebo psychologických problémů. Máte jeden nebo více blokací se všemi nežádoucími vedlejšími účinky na kvalitu vašeho každodenního života. Přijďte si přirozeným způsobem navrátit vaši radost, sílu a životní energii!
Mystik Keesjan van der Klooster pracuje s energiemi, stejně jako známá - v Německu žijící - Matka Meera, přivolávojícími nejvyšší Světlo k otevření srdcí přítomných účastníku relace Světlu. Pomoci lidem a udělat je šťastnými, mírumilovnými, spokojenými, vyrovnanými a milujícími je cílem jeho osvicujících sezení. Štěstí a duchovní růst spolu souvisejí! Být mírumilovný a šťastný vytváří nejdůležitější základ duchovní praxe. Pak jde vše samo od sebe!
Během relace se Keesjan naladí na vaši duši s vědomím a cílem, co právě v daném okamžiku nejvíce potřebujete. Získáte podporu, aby vaše energie pracovaly znovu pro vás! Můžete získat i vhled na to, co je blokovalo, abyste skutečně byli tím, kým jste, abyste zapomněli na minulost a žili v přítomnosti.
Dům techniky v Pardubicích
19.-21. listopadu 2015
ve velké zasedačce v 1. poschodí
* 19. a 20.11. od 18:00 hodin * 21.11. od 10.00 a 14:00 hodin *

Vstupné 300 Kč, ZTP a ZTP/P 150 Kč včetně DPH – NUTNÁ REZERVACE MÍSTA!
 Informace a rezervace: Mgr. Jan Maria Joza  *  777 777 654  *  joza@joza.cz *
Předprodej s rezervací v prodejně KAMALA v DT Pardubice od 26. října 2015

    Partnerem je časopis VE HVĚZDÁCH a internetová televize Cesty k sobě.cz

Instrukce pro účastníky ”Osvicujícího sezení”.
Kdo je Keesjan van der Klooster?
Keesjan van der Klooster pracuje s výjimečným darem. Během ”Osvicujících sezení” vytváří spojení s univerzální energií Jednoty. Tím, že je člověk vědomě přítomný a přijímá inteligentní energii přímo, je autentickým způsobem naladěn na vibrace univerzálního vědomí. Přesně s tím, co je zapotřebí pro jeho duchovní vývoj. Tím se může dostat do stavu, kdy prožívá a pamatuje si harmonii své duše. To se projeví v inspiraci a ve vyjádření toho, kým ve skutečnosti je. Milující, čistá a posilující energie, která je předávána, nezná žádnou logiku, kterou mysl může pochopit. Rezonuje však přímo s moudrostí fyzického těla a srdce. Osvicujcí proud energie osvětlí vrstvy z hloubky duše, čímž člověk může přijmout rozšíření universálního vědomí. Uvědomí si tak více, kdo ve skutečnosti je a jak vše je spolu spojeno. Keesjan je typem ”energetického” léčitele, který dokáže člověka napojit na samotný zdroj sebe sama bez toho, aniž by on sám do tohoto napojení nějak energeticky vstupoval. Keesjan toto napojení pouze nastolí a udržuje, do energetického proudu ale nevstupuje.
Instrukce:
·       Keesjan nastoluje v prostoru energii. Během celého setkání mluví minimálně nebo vůbec.
·       Při ”osvěcujícím setkání” leží každý na karimatce, proto si s sebou vezměte deku, aby vám po čase nebyla zima a nerušila vás z odpočinku. Případně si můžete vzít i polštářek.
·       Před začátkem si dojděte na toaletu, abyste během dvou hodin nemuseli vstávat a rušit sebe i ostatní. Telefon si vypněte nebo ho do prostoru vůbec ani neberte.
·       Při vstupu do místnosti se v tichosti posaďte na židli a vyčkejte, až vás k sobě Keesjan pokynutím přivolá. Po celou dobu, prosím, nemluvte!
·       Až ulehnete na karimatku, odpočívejte. Není potřeba vytvářet nějakou aktivitu či vyhledávat kontakt s ostatními.
·       Dvakrát uslyšíte cinknutí, když se setkání bude blížit ke konci. To první vás má probudit. Po tom druhém se jděte posadit na židli.
·       Své dojmy a prožitky si uchovejte v sobě. Nedávejte se hned s jinými lidmi do řeči, ale zůstaňte tiše sedět.
·       Keesjan potom toto setkání energeticky uzavře.
·       Keesjan se s vámi tiše rozloučí, asistent otevře dveře a tím je ”setkání skončeno.
·       Energie, na kterou jste se během setkání napojili, ve vás bude proudit i po skončení ”setkání”, tedy i několik dní poté. Každý během setkání prožil to, co se týkalo jenom jeho a v takové míře, která mu v té době měla být dána. Nechtějte se srovnávat s ostatními!

Žádné komentáře:

Okomentovat