pondělí 4. ledna 2016

9.1.2016 Kurz výuky vykládání Lenormandových karet se Světlanou Štrajtovou.2. část




Pokračujeme 2. částí kurzu výuky vykládání

Lenormandových karet se Světlanou Šrajtovou

Dům techniky Pardubice, spol. s r.o. ve spolupráci s Mgr. Janem Maria Jozou - Agenturou JMJ  připravil pro Vás v 8. ročníku vzdělávacího cyklu Poznáváme komplementární medicínu

Kurz výuky vykládání Lenormandových karet
 se Světlanou Štrajtovou.
Těší nás, že se zajímáte o karty Lenormand! Jste na správném místě! Budeme pokračovat ve společném odhalení roušky jejich tajemství a budeme pokračovat v práci s nimi. Cílem kurzu je naučit se karty vykládat nejen pro vlastní potřebu, ale i pro druhé lidi. Lenormandové karty pojednávají o pozemských záležitostech, výborně odpovídají na otázky lásky, zdraví i vztahů a jsou zajímavé svojí přesností. Slouží k tomu, abychom mohli účinně předcházet věcem budoucím a ovlivnit nepříznivé události života.
První část jste už úspěšně absolvovali společně či jednotlivě a nepochybně se už v kartách a jejich významu orientujete. Ptali jste se už karet, jaký bude pro Vás rok 2016? Čeká vás poklidný a radostný čas? Neděláte si náhodou zbytečné starosti? Zkuste se jich zeptat, pomohou vám najít odpovědi na mnoho otázek! Výklad karet Lenormand nabízí nečekaná řešení. Poskytuje výhledy do budoucna, ale zabývá se i minulostí a současnou situací tazatele, hledá souvislosti s předchozími událostmi a spojuje je s důsledky, které z nich vyplynou.
Náplň 2.části 9.ledna 2016 – Meditace na otevření 3. oka * Karetní kombinace * Jednotlivé způsoby výkladu, jejich systém a ukázky – naučíme se pracovat s několika metodami tak, aby bylo možné karty plnohodnotně používat v každodenní praxi.
Dům techniky v Pardubicích 9.ledna 2016
od 10 do 17 hodin v malé zasedačce v 1. poschodí

Cena i druhé samostatné části kurzu je 800 Kč, splatná je na místě.
 Informace: Mgr. Jan Maria Joza  *  777 777 654  *  joza@joza.cz
 
Závazně se můžete přihlásit do 7.1.2016 na e-mail joza@joza.cz příp. mobil 77 777 654. Toto nahlášení bude považováno jako Vaše závazná přihláška do kurzu. Počet účastníků kursu je limitován, zařazení bude dle pořadí Vašeho přihlášení. Kurz se bude konat jen při dostatečném počtu zájemců! Při opakování kurzu sleva 50% z ceny. Dáváme možnost i účasti hostů v práci s kartami jako celku a čtení v domech – cena pro hosty je 400,- Kč. Přihlášení účastníci dostanou předem na e-mail písemné podklady pro kurz.

Žádné komentáře:

Okomentovat