středa 10. února 2016

12.-15.5.2016 Osvicující sezení s Keesjanem van der Kloosterem v Pardubicích


Milí a vzácní přátelé,

přes víkend jsem byl zahrnut objednávkami z Česka, Slovenska i Německa na Osvicující sezení s Keesjanem van der Kloosterem,
když tito zájemci shlédli na internetové televizi Cesty k sobě povídání s Keesjanem http://cestyksobe.cz/keesjan-van-der-klooster-osvicujici-sezeni/12523
nebo si o něm přečetli článek v únorovém čísle časopisu Kvalitní ŽIVOT.
Považuji za svoji povinnost Vás neodkladně informovat o Osvicujících sezeních, která připravujeme na měsíc květen 2016.

S  přátelstvím Jan-Maria Joza

Osvicující sezení s Keesjanem van der Kloosterem


Osvicující sezení Keesjana van der Kloostera připravujeme v Domě techniky v Pardubicích ve dnech 12. – 15. května 2016, a to ve čtvrtek a v pátek večer od 18.00 hodin, v sobotu a v neděli po třech sezeních – v 10.00, ve 13.00 a v 17.00 hodin. Na sezení může být maximálně 50 lidí – připravujeme tedy Osvicující sezení pro 400 zájemců.
Vstupenky budou v předprodeji v prodejně KAMALA v Domě techniky v Pardubicích od 1. března 2016. Vzdálenější zájemci mají možnost objednat si u mne závaznou rezervaci na příslušný den a hodinu výhradně přes internet – joza@joza.cz.
Poplatek bude 500,- Kč. Zálohy nepožaduji, neboť jsem přesvědčen, že se budou hlásit jen zodpovědní zájemci, kteří požádají o zrušení rezervace, nebudou-li moci na Osvicující sezení přijet a nebudou tak blokovat možnost účasti pro další zájemce. Vhodné bude uvést i náhradní termín, pokud bude Vámi požadovaný termín již naplněn.
Termín podzimního setkání není zatím stanoven – předpokládáme rozhraní měsíců října a listopadu 2016. Pardubická Osvicující sezení jsou určena přednostně pro Čechy  a Slovensko.

V příloze Vám posílám článek, který vyšel v časopisu  Kvalitní ŽIVOT a informace k setkání s Keesjanem.,

Připojuji jeho některé názory – výroky:
Keesjan: Z mého pohledu přichází každý člověk na zemi, aby zde prožil vše, co jen prožít lze. Nikdo nestojí výš nebo níž, dál nebo blíž vůči této cestě prožitků. Já nejsem o nic méně či více výjimečný než ty. Svět je náš největší učitel a nastavuje nám neustále zrcadlo. Všechny zkušenosti, které prožíváš jsou drahocenný poklad, který vede k tomu, aby ses odnaučil svá přesvědčení a naučil se znovu autenticky žít.
Keesjan: “Uzdravení, přeměna, integrace a transcendence se uskutečňují přes Zdroj, Jednotu. Jako člověk ustoupím do pozadí, aby vždy proudící Zdroj vědomí přes mě mohl konat svou práci v celé své jednoduchosti.”.
Pro Keesjana je samozřejmostí, že svůj talent šíří do celého světa. Každému, ať už žije kdekoliv a v jakýchkoliv podmínkách, chce nabídnout příležitost ke kontaktu s božským Zdrojem vědomí, aby ho tak podpořil v přechodu od vědomí - já na vědomí -my- jsme. Ze zahraničí má řadu žádostí, aby i tam pořádal setkání se zdrojem Umoja.
Umoja znamená ve swahilštině Božskou jednotu.
Naši mediální partneři: Internetová televize CESTY K SOBĚ * Internetové radio TONIE RADIO * Internetový časopis KASIOPEA * časopis VE HVĚZDÁCH * časopis SPIRIT * časopis Kvalitní ŽIVOT

Žádné komentáře:

Okomentovat