sobota 31. prosince 2016

19.1.2017 Síla lásky s Igorem Chaunem v Pardubicích




 

Nenechte si ujít!

Sdílení naděje, víry, optimismu a pozitivních hodnot života.


Dům techniky Pardubice, spol. s r.o. ve spolupráci s Mgr. Janem Maria Jozou - Agenturou JMJ
připravil pro Vás ve  12. ročníku cyklu Cesty za poznáním při vstupu do nového roku 2017

Síla lásky – otevíráme Kroniku života
s režisérem, scenáristou, duchovním hledačem a nalézačem
Igorem Chaunem


Láska je světlo, základní vesmírná energie, mocná vesmírná vibrace, životní princip, základní lidská potřeba milovat a být milován, cit, citová vazba, láska k bližnímu. Láska je spojujícím elementem v nejrůznějších procesech bytí, je motivační silou. Formuje naše vědomí, je esenciální zkušeností, vede člověka ke kreativitě. Potlačená touha po lásce je projevem strachu. Člověk, neschopný cítit lásku, je lhostejný, chladný, odmítavý, povýšený.
Když člověk duchovně roste, čelí otázkám svého rozumu. Zkušenosti s duchovními praktikami mu dávají možnost pochopit, že materiální mozek je ve svém chápání omezen a váže se k tělu, ale tělo je pomíjivé a smrtelné. Ovšem Duše, která v něm přebývá, je neviditelná, ale věčná. Duchovní praktiky jsou pouze nástroje, které pomáhají odhalit, poznat a rozvíjet hluboké pocity člověka, s jejichž pomocí komunikuje s Vyššími silami v jejich jazyce – v jazyce hlubokých pocitů.

Změna situace je v rukách nás samotných, všechno závisí na převládající volbě každého člověka k hlavnímu smyslu života – duchovnímu rozvoji. V Kronice života, v knize všech skutků člověka, vykonaných za celý jeho život, máme možnost poznat nejen sebe sama ve své původnosti, ale zejména k naplnění volání svého srdce a pochopení síly lásky.

Dům techniky v Pardubicích
19. ledna 2017
ve velké zasedačce v 1. poschodí od 18:00 hodin

Jednotné vstupné 120 Kč, ZTP a ZTP/P 60 Kč včetně DPH
 Informace: Mgr. Jan Maria Joza  *  777 777 654  *  joza@joza.cz

    Partnerem vzdělávacího cyklu Cesty za poznáním je časopis VE HVĚZDÁCH.

Žádné komentáře:

Okomentovat