středa 3. května 2017

9.5.2017 Přednáška Pavla Poloka „Psychosomatika a vztahy“ v Chrudimi




Přednáška „Psychosomatika a vztahy“  9. 5. v Chrudimi

Lektor: Ing. Pavel Polok
Termín: 9. 5. 2017 v 17:30
Místo: Jídelna Kruh zdraví, Poděbradova 79, Chrudim
Vstupné: 150,- Kč
Rezervace míst: Miloslava Bohunická, tel: 605 147 812, nebo mail: milam28@seznam.cz


Všichni na svět přijdeme s nějakým egem, s nějakou přirozeností, a ta, ač ovlivňována životními zkušenostmi, nám vydrží po celý život. Ta přirozenost, naše ego nakonec vytvoří náš životní příběh. Jak ji pochopit, poznat, a radovat se z ní? Proč někdo je úspěšný a jiný ne? Jak vlastně ego chápat? Potřebujeme jej, bez něj v našem duálním světě žít nemůžeme.

Všichni jsme pro své vztahy nějak nastaveni, je možné z tohoto nastavení vystoupit? Je možné vystoupit z kolotoče stále stejných vztahů, nebo stále stejných ne-vztahů? Je možné změnit vlastní osud?

Láska a partnerství, v něm poznáváme sebe a poznáváme své schopnosti. V něm poznáváme svoji schopnost milovat a svoji schopnost být milováni. Ale ale kde je vlastně problém, když milováni nejsme? Položte si jednoduchou otázku, jak sama sebe přijímám, jak sama sebe obdivuji, jak mám vlastně sama sebe ráda?

Zdraví a nemoc, nemoc nám ukazuje, jak milujeme sebe a své blízké, jak jsme k sobě a jim laskaví. Kdo umí rozumět svým nemocem, rozumí i svým vztahům a ví, že aby bylo možné uzdravit jakoukoli nemoc, je potřeba uzdravit nějakou naši schopnost vztahu, nejprve sama se sebou a pak s našimi blízkými. Jak léčit nemoci a vztahy pomocí znalostí psychosomatiky.

Všichni chápeme, že úspěch jednotlivce není ani tak
o okolnostech, ale hlavně o jeho schopnostech.
Kde je tedy to kouzlo v nás, které nás umí udělat nejen úspěšnými, ale i šťastnějšími a spokojenějšími?

Žádné komentáře:

Okomentovat