neděle 4. března 2018

22.3.2018 Děti současnosti s Věrou Kluckou v Agentuře JMJ


 Dům techniky Pardubice, spol. s r.o. ve spolupráci s Mgr. Janem Maria Jozou - Agenturou JMJ
připravil pro Vás v 12. ročníku vzdělávacího cyklu Cesty za poznáním

Děti současnosti s Věrou Kluckou

Indigové * Křišťálové * Duhové * Zlaté * Diamantové
Se vzestupem Země se rodí na planetu děti s vysokým stupněm intuice, rozšířeným vědomím a vysokými vibracemi. Tyto děti cítí jednotu a sounáležitost se vším kolem sebe. Mají otevřené srdeční centrum a centra mimosmyslového vnímání a přináší nám velkou moudrost. Jsou to vyspělé bytosti, které nás přišly učit lásce a soucitu. Zbavují nás manipulace z ega a falešného pocitu naší autority vůči nim. Jsou to samotáři ponořeni do sebe nebo naopak hyperaktivní s bojovým duchem. Mají srdce na dlani a žijí v lásce a v jednotě se vším okolo. Některé rebelují a boří nefunkční programy. Další jsou velmi laskavé bytosti, které nepotřebují soutěžit.
Lektorka a terapeutka Věrka Klucká řadu let vede kroužky s dětmi, pořádá přednášky o dětech nové doby, komunikuje s jejich rodiči a pomáhá jim lépe porozumět světu těchto dětí a podporovat jejich dary. Její bohaté zkušenosti ji zprostředkovaly i vlastní děti - indigový syn a křišťálová dcerka, dnes už dospělí lidé. Maluje harmonizační obrazy, které zachycují energie jemnohmotného světa.
Přijďte společně s Věrkou nalézt odpovědi na otázky: Kdo jsou tyto děti? * Odkud přišly? Jak s nimi vycházet? * Jaký je rozvoj šesté čakry. * Kde jsou hranice. * Jsou učitelé?

Dům techniky v Pardubicích
22. března 2018
ve velké zasedačce v 1. poschodí od 18 hodin

Jednotné vstupné 250 Kč, ZTP a ZTP/P 100 Kč
Předprodej vstupenek v prodejně KAMALA v Domě techniky Pardubice od 10.3.2018
 Informace: Mgr. Jan Maria Joza  *  777 777 654  *  joza@joza.cz

Nahlédněte do videí:   https://www.youtube.com/watch?v=4-Q_c46_Qlk&spfreload=10 nebo na rozhovor v pořadu Cesty k sobě: https://www.cestyksobe.cz/vera-klucka-deti-nove-doby/435

    Partnerem vzdělávacího cyklu Cesty za poznáním jsou časopisy VE HVĚZDÁCH a SPIRIT.


Žádné komentáře:

Okomentovat