středa 6. března 2019

21.3.2019 Co nám brání ke štěstí v životě?




 

Naučme se naslouchat znamení osudu!


Mgr. Jan Maria Joza - Agentura JMJ ve spolupráci s Domem techniky Pardubice, spol. s r.o.
 připravil pro Vás ve 13. ročníku vzdělávacího cyklu Cesty za poznáním setkání
Programování zdraví a úspěchu
s vědmou a kartářkou Naděždou Iždínskou


Co nám brání ke štěstí v životě?

Když vás život zavede na slepá místa, ze kterých nevidíte jasné panorama svého osudu, Naděžda Iždinská svou energičností a zkušeností rozežene mlhy chmur a podá pomocnou ruku při rozkrývání nejasností a zamlženého obzoru.
Karty pomáhají proniknout k moudrosti našeho nitra a nalézt odpovědi na ty nejhlubší otázky, kterými se zabýváme. Pomáhají nám pochopit skryté souvislosti, vidět život v novém světle a přijmout ho jako celistvý příběh, ve kterém se nic neděje náhodou a bez vyššího smyslu. Pochopením všech souvislostí si můžeme vybrat jednu z cest a rozvinout svůj příběh podle svých možností, zkušeností a znalostí.
Štěstí není náhoda. Štěstí je záležitostí naší volby, našeho nastavení. Když změníme úhel pohledu, svoje nastavení, změníme i svůj osud. Jen my sami se můžeme postarat o to, abychom byli ve svém životě šťastní a úspěšní! Když se zamyslíme nad životem, zjistíme, že je to řetězová reakce na naše činy a myšlenky. Jde o koloběh Karmy – řetěz příčin a následků. Sklízíme vždy to, co jsme v životě zasadili. Nenávist přitahuje nenávist, láska lásku. Proto buďte šťastní a přejte štěstí všem okolo!
Dům techniky v Pardubicích 21.3.2019
ve velké zasedačce v 1. poschodí od 18 hodin

Jednotné vstupné 150 Kč, ZTP a ZTP/P 100 Kč
 Informace: Mgr. Jan Maria Joza  *  777 777 654  *  joza@joza.cz, ,

Žádné komentáře:

Okomentovat