středa 24. dubna 2019

14. a 15.6.2019 Michael Rice: Tajemství zdravého bydlení - přednáška a seminář




14. června 2019 v 18:00 až 20:00


Pohanka – jídelna pro zdraví, tř. Míru 2670, 530 02 Pardubice

Přednáška Michaela Rice na na téma Tajemství zdravého bydlení (Posvátná geometrie - Bioarchitektura - trvale udržitelný život )

Přednáška bude teoretickým úvodem k celodennímu zážitkovému semináři, který se bude konat
15. června od 10:00 do 17:00.

Michael nám ukáže, jak příroda vytváří a užívá tvary pro vyjádření záměru a potenciálu, zejména v oblasti designu a architektury. Budeme se zabývat tím, jak pracuje vnímání, a objevíme pozitivní účinky na to, kde a jak žijeme, když tvoříme a stavíme pomocí posvátné geometrie. Představí téma Posvátné Geometrie jako podstatu vzniku a tvoření všeho života. Všechny elektrické, chemické a biologické funkce a procesy uvnitř i vně našich těl se řídí vzory a pohyby definovanými a jasně popsanými Posvátnou geometrií. Pochopit, jak to všechno do sebe krásně zapadá, je cenným nástrojem na naší cestě k tvoření reality v souladu s našimi sny. Stejně tak nám Posvátná Geometrie ukazuje, jak sladit a harmonizovat naše myšlenky, pocity a emoce takovým způsobem, aby pracovaly v jednotě.

Michael je praktický vizionář, který transformuje sny do reality. Bioarchitekt, mistr geometrie, designer, stavitel, šaman, bojovník, učitel. Dovedně přemosťuje světy a podporuje lidi, aby se mohli dotknout nejhlubšího smyslu a potenciálu sebe sama, co nejplněji jej vyjádřili a mohli tak manifestovat krásu a harmonii ve svých životech a životech svých milovaných.

Původem z Irska, přednáší, konzultuje a praktikuje mezinárodně, inspiruje, designuje a vytváří domy, stavby a komunity.

Je nadaným učitelem, který je schopen nadšeně prezentovat a sdílet kombinaci starověké moudrosti a nových transformačních informací jednoduchou a přístupnou formou, která dovoluje lidem zlepšit jejich kreativitu a vytvářet lepší svět pro všechny.

Vstupné na přednášku: 300 Kč
Účastníci semináře mají účast na přednášce zdarma.

Vstupné na seminář: 1.800Kč


Semináři bude předcházet uvodní přednáška 14.6. od 18 do 20 hodin.
 
REZERVACE MÍST PŘEDEM NUTNÁ. KAPACITA JE OMEZENA.
Vstupenky a rezervace na e-mailu: milam28@seznam.cz nebo na tel. 605 147 812
Přednáška bude tlumočena do češtiny.

https://www.facebook.com/events/581713338983010/


***************

Žádné komentáře:

Okomentovat