pátek 14. června 2019

20.6.2019 Slunovratové bubnování v Šimkových sadech v Hradci Králové


18:30 až 21:30
Šimkovy sady, Hradec Králové

Přijďte s námi ve čtvrtek 20. června (18:30 - 21:30) oslavit nadcházející letní slunovrat (který nastane následující den, v pátek 21.6. 2019 v 17:55 v okamžik, kdy Slunce vstoupí do znamení Raka).

Společně si užijeme radost, krásu a sílu skupinového bubnování. Bubnovat budeme na ruční rámové (tzv. šamanské) bubny a djembe (africké bubny), využijeme také další jednoduché perkusní nástroje. Tento způsob bubnování je vhodný i pro úplné začátečníky.
Může být i spontánní tanec a zpěv... :)
Bubny i další nástroje budou k zapůjčení. Pokud ale máte buben vlastní (nebo nějaký další vhodný nástroj), vezměte ho s sebou, ať nezahálí. :)

S sebou si vezměte deku a dobrou náladu. Určitě se bude hodit i něco k jídlu a k pití, abyste vydrželi. Pokud se rozhodnete přinést i něco pro ostatní, bude to milé a společná hostina z přinesených dobrot bude příjemným zpestřením i završením celého programu, než se s přicházejícím večerem rozejdeme do svých domovů. :)

Najdete nás v Šimkových sadech v Hradci Králové v místech, která jsou označena jako Slepecká zahrada...
Budeme pod stromy poblíž okraje valu (Hradečáci znají jako "Šance") na začátku Šimkovy ulice (směr k Lékařské fakultě) vlevo od vchodu do parku z Buzulucké ulice, na dohled od Rotundy.

Příspěvek na akci je do klobouku, dle vašeho uvážení a možností...

Těší se na Vás organizátoři akce Michal Štursa a Kateřina Valentová.:)
Případné dotazy na tel.: 602 350 020 (Michal)

www.cestazvuku.webnode.cz
https://www.facebook.com/smuzikouhrani.cz/
 




Žádné komentáře:

Okomentovat