sobota 28. září 2019

5.10.2019 Akupresura pro každého - Bhagwant Singh Sandhu v Pardubicích

Přijďte se naučit základy akupresury! 

Počet míst je omezen, ale ještě jsou 2 místa volná. 
Přihlášky na 777 777 654 * joza@joza.cz




AKUPRESURA PRO KAŽDÉHO - SOBOTNÍ WORKSHOP
PhDr. BHAGWANT SINGH SANDHU, CSc.

Jeden z nejdůležitějších a nejjednodušších oborů alternativní prastaré medicíny je akupresura. Tisíciletá moudrost čínského léčitelství tvrdí, že životní energie proudí našim tělem v určitých drahách, takzvaných meridiánech, podobně jako cirkuluje krev. Tyto energetické dráhy tvoří pravidelnou síť rovnoměrně rozloženou po celé ploše těla, svedenou do čtrnácti meridiánů. Meridiány jsou přiřazené určitým orgánům a nachází se na nich přibližně sedm set přesně definovaných akupresurních bodů. Akupresura je krásná v tom, že ji může praktikovat každý člověk. Neexistuje špatná akupresura! Akupresura je samo-diagnostika a samo-léčba.
Dr. Bhagwant Singh Sandhu CSc. poprvé přiletěl do Československa, tehdejší Československé socialistické republiky, v roce 1987 za účelem studia. Úspěšně dokončil kandidaturu v Astrofyzice na Matematicko-fyzikální fakultě Univerzity Karlovy v Praze. Trvale žije v Praze, podniká zde, dováží z Indie dámské oblečení a distribuuje v české republice přírodní kosmetiku a ajurvédské doplňky stravy světoznámé indické firmy Dabur a věnuje se akupresuře. Ukazuje lidem cestu, jak žít zdravě bez lékaře a bez léků pouze s pomocí akupresury.

PŘIJĎTE SE NAUČIT ZÁKLADY AKUPRESURY
Dům techniky Pardubice
5. října 2019 od 10 do 17 hodin.
Cena workshopu je 1 500 Kč, splatná je na místě.
 Informace: Mgr. Jan Maria Joza  *  777 777 654  *  joza@joza.cz

Závazně se můžete přihlásit do 3.10.2019 na e-mail joza@joza.cz, příp. mobil 777 777 654. Toto nahlášení bude považováno jako Vaše závazná přihláška do kurzu. Počet účastníků kursu je limitován, zařazení bude dle pořadí Vašeho přihlášení. Kurz se bude konat při dostatečném počtu zájemců! 






**************************


Žádné komentáře:

Okomentovat