neděle 1. prosince 2019

5.12.2019 Předvánoční setkání s Maruškou Zítkovou



 

Hledání sebe sama a proměny v Novém věku


Dům techniky Pardubice, spol. s r.o. ve spolupráci s Mgr. Janem Maria Jozou - Agenturou JMJ
připravil pro Vás v 14 ročníku vzdělávacího cyklu Cesty za poznáním přednášku

Předvánoční setkání s Maruškou Zítkovou,
 poradkyní v oblasti zdravého životního stylu


Je čas vzít svůj život do svých rukou!
 Hledání a nalézání sebe sama v současném chaosu
 ve společnosti. Cesta ke šťastnému životu, klidu a pokoji.

   Třetí tisíciletí nám přináší nová poznaní i vzdělávání k pochopení smyslu bytí i vlastního rozvoje díky bohaté škále celostního přístupu. Abychom byli připraveni na probíhající změny, je nutné nejen znát, ale doba nás vybízí k činu. Život sám je darem nejvyšším a je krásné, že můžeme být jeho spolutvůrcem.
      Nově se nám otevřela možnost porozumění sobě samému, porozumění odlišnosti každé další bytosti, a tak nastupuje doba proměny, která přináší nastolení vnitřního míru, souznění a proměny vztahů. Přichází radost ze života, jehož jsme tvůrci, bez ohledu na současný chaos ve společnosti.
      V nekonečnu života je vše dokonalé a celistvé. S odhodláním provádět na své duchovní cestě změny, přichází proměna a sebepřijetí s pochopením, že život je o tvorbě i radosti. S uvědoměním si své jedinečnosti, pocházející ze zkušeností nabytých na cestě životem, přichází cesta ke svobodě.
      Marie Zítková působí jako poradkyně životního stylu a návratu ke zdraví a radosti v rámci celostního a holistického přístupu k jednotlivci jako jedinečné lidské bytosti. Ve svých přednáškách a seminářích pro všechny věkové a sociální kategorie propojuje úrovně těla - mysli - duše jako cestu k duchovnímu rozvoji a novému nazírání na lidský život.

Dům techniky v Pardubicích 5. prosince 2019
od 18 hodin ve velké zasedačce v 1. poschodí

Vstupné 120 Kč, ZTP A ZTP/P 100 Kč včetně DPH  
Informace: Mgr. Jan Maria Joza  *  777 777 654  *  joza@joza.cz  



**********

Žádné komentáře:

Okomentovat