sobota 4. července 2020

8.7.2020 Středeční konstelace v přírodě s Lenkou Laya Hajníkovou



KONSTELACE V PŘÍRODĚ středa/Ctětín 30
8. 7. 2020 od 17:00 - 21:00

Uzdravování rodinné zátěže pomocí kolektivní energie a energie krásné přírody v příjemném prostředí Železných hor. Zvu všechny své blízké a konstelační známé na prázdninové konstelace. Budou se konat na chalupě ve Ctětíně a program bude obohacen o přímý kontakt s přírodou, při krásném počasí o koupání a večerní posezení u ohně. Milovníci uzenin nezapomeňte na špekáčky. Všechny vaše hudební nástroje budou vítány! Více o akci 


Místo konání: Ctětín 30; okr. Chrudim

Příjezd na chalupu od 17 hod.
Začátek konstelací 17:30 hod.
Další konstelační podmínky jsou stejné jako v Laya centru:
účast: 500 Kč + 1.500 Kč postavení vlastní konstelace pro členy Laya centra                                       (cena KR = 2.000,-)
Nový účastník -  účast: 500 Kč + 2500 Kč postavení vlastní konstelace – tato cena zahrnuje i terapeutickou hodinu před či po konstelaci, dle domluvy
Případné přespání na chalupě: 200 Kč

S SEBOU: dobrou náladu a chuť něco řešit! Pohodlné oblečení, přezůvky, vodu v lahvi a mňamku pro sebe i pro ostatní – na společný stůl. Pokud někdo hrajete na hudební nástroje, neváhejte a vezměte je s sebou a bude-li chuť a nálada, můžeme po konstelacích posedět u ohně, opékat špekáčky, hrát a zpívat.

 

Kdo by tu byl s námi rád a nemá možnost dojet vlastním autem, svozné místo bude 16:45 hod. na parkovišti u Husova sboru.

Proto prosím napište sms či zavolejte, kdo bude mít možnost někoho autem vzít a kdo bude potřebovat odvoz.

 

MOC SE NA VÁS A SPOLEČNĚ STRÁVENÉ CHVÍLE TĚŠÍM :-)! Lenka

Žádné komentáře:

Okomentovat