pondělí 3. června 2013

3.6. a 17.6.2013 O nemocech a bolestech, majících příčinu v psychice s Ing. Antonínem Strnadem



Dům techniky Pardubice, spol. s r.o. ve spolupráci s Mgr. Janem Maria Jozou - Agenturou JMJ
 Vám v 6. ročníku vzdělávacího cyklu Poznáváme komplementární medicínu zprostředkoval

O nemocech a bolestech,
majících příčinu v psychice 


 s Ing. Antonínem Strnadem

Klasická medicína přisuzuje psychice pouze omezený vliv na lidské tělo a na zdraví vůbec. Otázkou však zůstává, zda tomu opravdu tak je…
Naše psychika je spjatá se stavem našeho těla. Jenom je potřeba, aby si toto člověk do hloubky uvědomil a aktivně s tímto vlivem psychiky na naše tělo začal pracovat ve svůj prospěch - tedy aby svojí psychikou aktivně a vědomě ovlivňoval svoje nemoci.
Platí totiž to, že:
·         naše psychika má "neomezený přístup" k celému našemu tělu, ovlivňuje tedy všechny jeho tkáně, orgány i jeho funkce
·         naše psychika i naše tělo fungují stejně jako spojité nádoby – něco se stane v naší psychice a automaticky to okamžitě vyvolá změny i v našem těle.
Když si člověk připustí, že opravdu stav našeho těla je nerozlučně spjat se stavem naší psychiky, tak si tím dává šanci vykročit na cestu, která vede k trvalému uzdravení. Začne-li totiž člověk vědomě pracovat se svojí psychikou, začne tím i vědomě ovlivňovat stav svého těla, tedy i svoje zdraví.

Příkladů z každodenního života, které ukazují, jak zásadní vliv má psychika na zdravotní stav našeho těla, najdeme hodně. O některé z nich se chci s Vámi podělit!

Dům techniky v Pardubicích
3.6.a 17.6.2013 od 18 hodin
Kabinet Agentury JMJ – vchod z Jindřišské ulice

Vstupné 60 Kč – nutná rezervace na tel. +420 732 613 853
 Informace: Mgr. Jan Maria Joza  *  777 777 654  *  joza@joza.cz,

Žádné komentáře:

Okomentovat