pondělí 3. června 2013

6.6.2013 Mysterium mozku a další záhady se záhadologem Ing. Petrem Vokáčem



Tajemno a záhady


Dům techniky Pardubice, spol. s r.o. ve spolupráci s Mgr. Janem Maria Jozou - Agenturou JMJ
 připravil pro Vás v 8. ročníku vzdělávacího cyklu Cesty za poznáním povídání

Mysterium mozku a další záhady
se záhadologem Ing. Petrem Vokáčem

l

Výprava do tajemných hlubin mozku k objevení záhad!

Některé záhady nám nedají spát. Objevujeme tajemství záhad, tajemné události. Záhady a mystéria. Pravdu... Lidé zabývající se paranormální realitou bývají často informováni o vzpomínkách na minulé životy, Tato paměť se může nacházet i mimo naše individuální těla, v něčem, co můžeme nazvat akášou nebo morfickými poli. Některé zdroje pokládají za sídlo podobných vzpomínek DNA.

Co skrývá tajemství hlubin našeho mozku, ale také jaké záhady a tajemství pro nás planeta Země připravila? Nechtějme pochopit velký třesk, rozpínání vesmíru, když nejsme schopni pochopit podstatu svého bytí, funkci a principy vlastního mozku.
Život je dlouhá cesta hledání a poznání. Štěstí má tisícero různých podob. Člověk se musí jen umět dívat kolem sebe, umět rozpoznat a radovat se. Tajemná síla je skryta ve hvězdách a v lidském vědomí. Kód k jejímu rozluštění dřímá v každé lidské mysli, v každém podvědomí, hluboko skryt před jeho zneužitím. Každého času je vyvolenému umožněno nahlédnout pod roušku jeho tajemství.
Badatel a záhadolog Vám mnohé osvětlí!

Dům techniky v Pardubicích 6. června 2013
od 18 hodin ve velké zasedačce v 1. poschodí

Vstupné 80 Kč, studenti 60 Kč včetně DPH

Poslouchejte pořad Máme hosty Českého rozhlasu Pardubice 6. června 2012 od 10 hodin.  
Hostem bude badatel a záhadolog Ing. Petr Vokáč.

 Partnery Cest za poznáním jsou Český rozhlas Pardubice, časopis VE HVĚZDÁCH.
Dokážete přečíst následující větu? - V suoivsoltsi s vzýukemm na Cmabridge Uinervtisy vlšyo njaveo, že nzeáelží na pořdaí psíemn ve solvě. Jedniná dleůitžá věc je, aby blyy pnvrí a psoelndí pímesna na srpváénm mstíě. Zybetk mžůe být totánlí sěmsa ty to přoád bez porlbméů peřčetš.Je to potro, že ldiksý mezok netče kdažé pensímo, ale svolo jkao cleek. Zjíamvaé, že??


Žádné komentáře:

Okomentovat