pondělí 5. srpna 2013

15.8. a 29.8.2013 PRÁZDNINOVÉ BUBNOVÁNÍ V HAMZOVĚ LÉČEBNĚ





Jaké to je, když se setká třicítka dospěláků, seniorů a dětí, neznají se a přitom si společně bez jakékoli přípravy zahrají? To si i v srpnu můžete vyzkoušet v areálu Hamzovy odborné léčebny. Budeme tam na vás čekat s dvacítkou bubnů, ale i s dalšími nástroji, na které se nemusíte učit hrát. Prostě je chytíte do ruky a přidáte se.
Bubnovat, hrát a zpívat pro radost a uvolnění budeme ve čtvrtek 15. a 29. srpna od 16 hodin v altánu nedaleko hlavní vrátnice. Při špatném počasí se schováme pod střechu altánu.
Hrát na buben mohou přijít zkusit všichni, na věku a fyzické kondici nezáleží. A proč byste měli? Je to jednoduché, zvládne to každý. Při bubnování ze sebe uvolňujeme emoce, napětí, agresi, stres... Společná hra působí na sladění skupiny, přináší radost, společný prožitek, uvolnění a tím také léčí. Bubnování oběma rukama navíc působí na propojení a vyladění mozkových hemisfér. Pomáhá při problémech s psaním, čtením a řečí, přispívá k rozvoji koordinace. Příspěvek je 45 korun.
Na letní setkání s vámi při hudbě se těší muzikoterapeuti Alžběta a Pavel Jasanští. Více o nás najdete na webu zemezneni.webnode.cz, své dotazy můžete volat na tel.: 606 728 504.
 
 
FB:

Žádné komentáře:

Okomentovat