čtvrtek 5. května 2016

19.5.2016 Odpoledne s Julkem a tarotovými kartami





Dům techniky Pardubice, spol. s r.o. ve spolupráci s Mgr. Janem Maria Jozou - Agenturou JMJ  připravil pro Vás v 11. ročníku vzdělávacího cyklu Cesty za poznáním
Odpoledne s Julkem
a tarotovými kartami

Chcete poznat tajemství tarotových karet? PhDr. Julius Hůlek Vám poodhalí roušku těchto tajemství. Přijďte a přesvědčte se!

”Mojí hlavní aktivitou v oblasti esoteriky je práce s tarotem, tj. tarotovými kartami, spojená s psychologickým poradenstvím. S tarotem pracuji již dvanáctým rokem, ovšem povšechný esoterický interes prostupuje celým mým dosavadním životem. V konkrétním kontaktu s klientem se snažím správně hodnotit minulost, vystihnout její poselství pro dnešek, orientovat se v přítomnosti. Směrem k budoucnosti se obvykle takzvaně věští, ale mně jde spíše o to, abych předvídal a hlavně, stejně jako v přítomnosti, poskytl orientaci v tom, co se třeba i skrytě děje, bude či má dít, abych poradil a nabídl řešení. Paleta témat je pestrá a rozsáhlá – práce, zaměstnání, vztahy, finance, zdraví atd. Pracuji s intuicí a využívám další esoterické divinační systémy, zejména numerologii, astrologii, včetně kyvadla a to pokud možno optimálním způsobem spojuji se vším, co nám tarot ze svého bohatství nabízí. Svou práci propojuji s aspekty psychologickými, s analýzou problémů a pokud možno i praktickou radou, co dál, včetně prvků psychoterapeutických. Rovněž poskytuji analýzu portrétů”.

Chcete se zeptat na svou budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - právě tarotové výklady vám mohou poskytnout žádoucí uvolnění i nasměrování!  Získáte tak možnost výrazně ovlivnit Váš dosavadní život a dojít ke změně z problémového období k tomu lepšímu. V kartách je skryta pravda a výklad karet bude pro Vás přínosem ve Vašem dalším životě.
Přijďte a Julek Vám odpoví na položenou otázku!
Dům techniky v Pardubicích 19.května 2016
průběžně od 15 do 18 hodin v učebně č.1 ve 4. poschodí

BEZPLATNĚ
 Informace: Mgr. Jan Maria Joza  *  777 777 654  *  joza@joza.cz
 

Žádné komentáře:

Okomentovat