čtvrtek 5. května 2016

29.6.2016 Setkání a beseda s indickým vykladačem palmových listů nádím Palanisami Chinappou





 

Objevte své štěstí v knihovně palmových listů!  

 Přijďte a nenechte si tuto příležitost ujít!

Dům techniky Pardubice, spol. s r.o. ve spolupráci s Mgr. Janem Maria Jozou - Agenturou JMJ  a Kailás 6666, o.s. Slapy připravil pro Vás v 11. ročníku vzdělávacího cyklu Cesty za poznáním

  setkání a besedu s indickým vykladačem palmových listů nádím Palanisami Chinappou
z knihoven palmových listů
Simultánně tlumočí z angličtiny do češtiny Ing. Pavel Krejčí.
Večer otázek a odpovědí, obrázků a videí z dlouhé duchovní cesty jižní Indií, kterou se skutečným čtečem palmových listů, nádím  Palanisamy Chinappa (Palani) absolvoval Pavel Krejčí v únoru letošního roku. Palani se k nám vrací po 3 letech.



Uslyšíte životní příběh Palaniho a Pavla, jak přistupují ke své karmě a jejímu čištění. Ukáží vám obrázky a videa z jejich dlouhé pouti 2,5 tis.km až na South Horn. Dají prostor pro otázky z publika. Tento program je ideální pro ty, kteří mají zájem o tisíce let ověřovanou techniku práce s osudem a se svojí karmou pokud převezmete skutečně odpovědnost za svůj život v turbulentní době současné Evropy a světa. Dozvíte se, co můžete konkrétně udělat, abyste realizovali svůj jediný úkol pro toto zrození na planetě Zemi – být šťasten. *
Zabývali jste se někdy myšlenkou, jaké by to bylo, kdybyste se mohli napříště vyvarovat některým situacím a kdybyste mohli znát své budoucí kroky? Zda byste je mohli díky této znalosti nějak usměrnit? Jak žijeme, kam jdeme, jaký je smysl života?
 Součástí speciálního večera bude soutěž. Výherce získá zdarma čtení svého palmo-     vého listu. Po přednášce lze vyplnit žádost o hledání palmového listu v jižní Indii.


  Dům techniky v Pardubicích 29. června 2016
 od 18:00 do 20:30 hodin ve velké zasedačce v 1. poschodí

Vstupné 150,- Kč bez DPH
 Informace: Mgr. Jan Maria Joza  *  777 777 654  *  joza@joza.cz *  www.palmovelisty.cz

    Partnerem vzdělávacího cyklu Cesty za poznáním je časopis VE HVĚZDÁCH. 

Žádné komentáře:

Okomentovat