úterý 10. dubna 2018

26.4.2018 Předmájová meditace s Marií Zítkovou



 

Hledání sebe sama v proměnách Nového věku!


Dům techniky Pardubice, spol. s r.o. ve spolupráci s Mgr. Janem Maria Jozou - Agenturou JMJ
připravil pro Vás v 12. ročníku vzdělávacího cyklu Cesty za poznáním přednášku

poradkyně v oblasti zdravého životního stylu
 Marie Zítkové

Naše šance v roce 2018. Předmájová meditace

   Třetí tisíciletí nám přináší nová poznaní i vzdělávání k pochopení smyslu bytí i vlastního rozvoje díky bohaté škále celostního přístupu. Abychom byli připraveni na probíhající změny, je nutné nejen znát, ale doba nás vybízí k činu. Život sám je darem nejvyšším a je krásné, že můžeme být jeho spolutvůrcem.
Jak vám začal rok 2018? Více jak čtvrtinu ho již máme za sebou. Jak si plníte svá různá předsevzetí a cíle? Jak jste na tom? Vykročili jste na cestu za jejich splněním? Nebo jenom opět - jako mnoho let předtím -jste mávli rukou a řekli si někdy příště?
    Co vás ještě v letošním roce čeká? Rok 2018 přináší příliv nové, svěží energie, na kterou jsme už dlouho všichni čekali. Nemusíte se ničeho obávat! Je to rok uzemnění nejen dosažených duchovních výsledků a hodnot, ale také rokem vypořádání se se starými zvyklostmi a nových vztahů.
   Udělejte si dostatek času sami na sebe! Obvykle se staráte víc o to, aby byli spokojení všichni kolem vás. Nicméně naučte se říkat ostatním ne, pokud po vás chtějí něco, na co se necítíte nebo co se vám nelíbí. Nechoďte tam, kam se vám nechce. Nenechte se sebou manipulovat! Buďte jednoduše sami sebou! Vždy se dá najít způsob, jak ostatním šetrně sdělit, že se vám jejich požadavky nezdají. Nově se nám otevřela možnost porozumění sobě sama, porozumění odlišnosti od každé další bytosti. Nastupuje tak doba uzemnění vaší proměny, která přináší nastolení vnitřního míru, souznění a proměny vztahů. Přichází radost ze života, jehož jsme tvůrci.
     Předmájová meditace vám dodá spoustu energie po jarní únavě. Radost z rozkvétající přírody ve vás vyburcuje silné emoce všeobjímající lásky, jak hřejivé, tak spalující. Teplo energií, které ze slunečního svitu nejen pošimrá vaše duše, přinese i žár, který z vesmíru proudí k nám, vybízející k přijmutí.

Dům techniky v Pardubicích 26. dubna 2018
od 18 hodin ve velké zasedačce v 1. poschodí

Vstupné 120 Kč, ZTP A ZTP/P 60 Kč včetně DPH                                                                                                                                Informace: Mgr. Jan Maria Joza  *  777 777 654  *  joza@joza.cz  

Žádné komentáře:

Okomentovat