úterý 10. dubna 2018

Internetové kurzy s Marcelou Zlatohlávkovou - Fyziognomika * Karmalogie





 

Internetové kurzy - Fyziognomika * Karmalogie

Mgr. Janem Maria Jozou - Agentura JMJ
  
Nabízíme Vám
možnost účasti v internetových kurzech s případnými konzultacemi přes internet nebo po telefonu v době konání kurzu.




Kurz karmalogie: Karmalogie je název pro karmickou numerologii, která se zabývá vlivem karmické rodové zátěže a jejím negativním dopadem na současný život každého z nás. Učení o karmě nám ukazuje, že nic v našem světě se neděje pouhou náhodou. Události, které se programují v osudu člověka, předurčuje karma jeho Duše a jeho vlastní volba. Díky učení  karmalogie člověk snáze pochopí smysl svého života, rozvzpomíná se na úkol, který sám sobě dal a učí se vnímat situace a ukazatele, které ho životem nadále vedou správnou cestou. Karma nás učí pochopit důvody situací, které se nám v minulosti děly, a v současnosti dějí. Tím nám pomáhá lépe zvládat přicházející situace a také lépe předcházet negativním důsledkům našich budoucích činů. Pochopení karmy nám pomáhá dělat v životě vědomá rozhodnutí. Cena desetidílného kurzu je 5 000,- Kč. Každý týden dostanete na váš e-mail skripta ke studiu a v poslední lekci i snář minulých životů.

Kurz fyziognomiky: Koho by nelákalo umět z výrazu tváře přečíst povahové vlastnosti člověka. Kdo by nechtěl lehce a na první pohled vědět, s kým má tu čest nebo kdo si nikdy nepoložil otázku, kdo vlastně jsem já sám. Pojďte se ponořit do tajů čtení lidské tváře, protože to vám může nejen prozradit mnoho o vás samotných, ale také o lidech, se kterými se stýkáte a se kterými pracujete. Tvář je jako otevřená kniha, v níž je zapsáno, jak je člověk schopen žít v tomto světě. Cena pětidílného kurzu je 2 500,- Kč. Každý týden dostanete na váš e-mail skripta ke studiu.

Zaujala vás nabídka?
Ozvěte se na internetovou adresu joza@joza.cz nebo info@joza.cz

Lektorkou kurzů je spisovatelka, publicistka, terapeutka a průvodkyně v osobnostním rozvoji Marcela Zlatohlávková.

Kurzy podléhají autorským právům. Texty se nesmí šířit dále po internetu a je zakázáno jejich publikování na internetových stránkách.  

 Informace: Mgr. Jan Maria Joza  *  777 777 654  *  joza@joza.cz


Žádné komentáře:

Okomentovat