pátek 1. února 2019

19. ledna každoročně Vodokres - prastarý slovanský svátek 19. ledna!

Tohle je potřeba uchovat pro příští roky


"Buď zdráv jako Voda!" Vodokres - prastarý slovanský svátek 19. ledna!

Přesně 19. ledna po páté hodině odpoledne bude veškerá voda v otevřených zdrojích získávat následující vlastnosti: stává se bezbarvá, získává sladkou chuť, kyselost se změní a stane se v rozmezí 8,4 - 10,5 pH. Tyto vlastnosti se objeví také ve sněhu, pokud se v daný den sbírá a roztaví. Takto skutečný vědecký zázrak se děje přímo před našima očima.

Zde je závěr lékařů: voda, sbíraná 19. ledna z otevřených zdrojů, je biostimulátor, který má příznivý účinek na imunitní systém a poskytuje antioxidační ochranu. Tato voda zlepšuje metabolismus, zvyšuje krevní tlak, má příznivý účinek na celkové zdraví.

Jednoduše řečeno, toto je prostě Živá Voda - známá našim předkům. My ji známe už jen z pohádek, kdy se měli hrdinové objevit v určeném čase na určeném místě.

V dřívějších dobách se v tento den mladí lidé třikrát ponořili do otvorů vysekaných v ledu. Čerpala se také voda pro nemocné nebo se namáčela plátna do čistého sněhu.

V tento den má voda magickou sílu a Královna Vodice dokáže očistit a u zdravit nejen fyzické tělo člověka, ale i všechna jeho astrální a duchovní těla.

V tento den si všichni Slované přáli: „Buď zdráv jako Voda!“

https://www.aliancens.cz/single-post/2018/01/18/Bu%C4%8F-zdr%C3%A1v-jako-Voda-Vodokres--prastar%C3%BD-slovansk%C3%BD-sv%C3%A1tek-19-ledna?fbclid=IwAR1dq3ohnwRJfytWxgaQ8tqEMuFkaPK5qaIub-Epo286un0dfJ6ILWcSn8k


Poďme 18. a 19. januára na pramenitú vodu




Nedávne vedecké štúdie ukázali, že optická hustota vody v dňoch 18. a 19. januára je vyššia ako voda z tých istých zdrojov v bežných dňoch. Liečivé vlastnosti vody v týchto dňoch niektorí vedci vysvetľujú zmenou magnetického poľa Zeme, ktoré sa v týchto dňoch mierne odchyľuje od normy a všetka kvapalina na planéte, bez výnimky, je magnetizovaná.

Ruský experimentálny fyzik, profesor Anton Belskij, v noci z 18. na 19. januára odobral vzorky vody z najbližšieho rybníka. Tieto vzorky vody v polyetylénových fľašiach stáli v jeho laboratóriu mnoho rokov. Voda v nich aj po rokoch zostala číra, bez zápachu a sedimentu. Na jednej z vedeckých konferencií povedal o tomto experimente známemu profesorovi z Ústavu jadrovej fyziky na Moskovskej štátnej univerzite, ktorý sa venoval štúdiu neutrónových tokov z vesmíru a zo Zeme.

Profesor skontroloval za posledné roky svoje experimentálne údaje. Čoskoro Anton Belskij dostal e-mailom veľmi zaujímavé informácie. Podľa jeho údajov boli v krátkom čase pred 19. januárom zaznamenané už niekoľko rokov za sebou, intenzívne výbuchy neutrónového toku, ktoré prekročili bežnú úroveň o 100 až 200 krát. Tento intenzívny tok kolísal, niekedy vrcholy intenzívnosti pripadli na 17. a 18. januára a niekedy presne na 19. januára.

Výskum, ktorý sa uskutočnil pred niekoľkými rokmi na Moskovskom inštitúte informačnej a vlnovej technológie ukázal, že frekvenčné spektrum žiarenia vody odobratej 18. a 19. januára je veľmi podobné elektromagnetickému žiareniu zdravých ľudských orgánov.

Nielen voda z prírodných prameňov nadobúda 18. a 19. januára pozitívne vlastnosti, ale aj obyčajná voda z vodovodu sa môže v týchto dňoch stať tiež bioaktívna a zachovať si svoje špeciálne vlastnosti nielen celý rok, ale oveľa dlhšie obdobie. Ukazuje sa, že všetka voda vrátane vody z vodovodu každý rok 18. a 19. januára opakovane mení svoju štruktúru v priebehu jedného a pol dňa.

Uskutočnené výskumy v rôznych inštitúciách, ktoré zaznamenali zmeny vody odobratej 18. a 19. januára zahŕňali merania biopoľa vody, acidobázickú rovnováhu, vodíkový potenciál, špecifickú elektrickú vodivosť, ako aj výsledok jej účinkov na človeka pri vnútornom a vonkajšom použití. Za týmto účelom sa od večera 18. januára v krátkych intervaloch odoberali vzorky vody prúdiacej z vodovodu a vykonali sa merania. Na kontrolu boli vzorky uskladnené na dlhé obdobie. O mnohých týchto výskumoch a ich výsledkoch sa môžete dočítať v predchádzajúcich článkoch v kategórií „voda“.

https://www.biosferaklub.info/podme-18-a-19-januara-na-pramenitu-vodu/?fbclid=IwAR38O16TU9QOhPYM4V42lmHy_SRPNRYDbXgq9MsbNbOLAvcBZ_RlABkQ41Y

FB
Jitka Tresnakova 18. ledna 2019
Miluji vodu. Je kouzelná a tajemná. Její největší dary se projevují, když je čirá a čistá, stejně tak jako je tomu u ženy. Voda je živá a má své „charakterové vlastnosti“. Je lymfou Země.
Již po několik tisíciletí každý leden v určitém čase voda ze všech zdrojů mění svoje vlastnosti. Podle vědců se mění i její elektromagnetické záření, které zaznamenávají měřící přístroje. Pokud tuto vodu izolujeme od vnější informace, tak si zachová výjimečné vlastnosti velmi dlouho. Je oficiálně zaznamenané, že voda načerpaná z pramene 19.ledna do oběda, stála ve vědecké laboratoři při pokojové teplotě a ve světle čtyři roky a nezměnila barvu, chuť a zápach. Přitom obyčejná voda, která stála hned vedle ve stejných podmínkách, se stala nepoužitelná k pití už po dvou měsících.
Zajímavý objev uskutečnili fyzici z Ústavu ekologie člověka a hygieny životného prostředí Sysina Ruské akademie věd. Po dobu určitých dní v lednu vědci každý den analyzovali vodu načerpanou z vodovodu a zjistili, že po dobu známých lednových dní 18. – 19.ledna se voda odlišovala vysokou úrovní energie.
"Především bylo třeba stanovit fáze přechodu vody do neobvyklého stavu, proto jsme jí začali sledovat už 15.ledna. Načerpali jsme vodu z vodovodu a změřili jsme množství iontů radikálů. 17.ledna počet iontů radikálů začal stoupat, současně se voda stala měkčí, vzrostla její hodnota pH, a tím byla voda méně kyselá. Vrchol dosáhla voda 18.ledna večer, když vzhledem k velkému množství iontů radikálů byla její elektrická vodivost jako u uměle nasycené vodě elektrony. Přitom hodnota pH vody byla neutrální," hovoří vedoucí výzkumu, kandidát technických věd Anatolij Stechin.
Dlouhodobé pozorování kosmického záření odborníky v jaderné fyzice ukázalo, že každý rok 18. – 19.ledna proudí na Zem intenzívní neutronový tok a intenzita neutronového záření na naší planetě se v tomto čase zvyšuje 100 – 200krát. Podle vědců, intenzívní neutronový tok má sterilizační efekt.
"Studovali jsme i stupeň struktury vody, k tomu jsme museli zamrazit několik vzorků vody z vodovodu i z přírodního pramene. Zjistili jsme, že i voda z vodovodu, která má daleko k ideálnímu, tak v zmraženému stavu pod mikroskopem byla krásně harmonická. Křivka elektromagnetické aktivity se začala snižovat 19. a 20.ledna měla už obvyklé hodnoty.
"Předpokládáme, že příčinou prudkého nárůstu elektromagnetické aktivity vody po dobu 18. – 19.ledna je velké nahromadění iontů radikálů v zemské litosféře. Konec konců, vždyť je to skutečný rezervoár elektronů a většina jich odevzdává vodě."
Profesor biologické fakulty Moskevské státní univerzity, doktor věd Vladimír Voevikov hovoří: "O skutečnosti, že vodu ovlivňují všechny druhy magnetických a neutronových bouřek není žádných pochyb. Mimochodem, vědci dokázali, že na vlastnosti vody má značný vliv i zatmění Slunce bez ohledu na stupeň zatmění v té, anebo v jiné části Země. Co se týče 18. až 19.ledna možná probíhá ve skutečnosti restrukturalizace meziplanetárních magnetických polí, ale to je zatím cílem výzkumů. Unikátní výzkum uskutečněný Moskevským institutem ukázal, že frekvenční spektrum vody načerpané 18. – 19.ledna je shodné s frekvenčním spektrem ideálně zdravého člověka. Ukázalo se, že tato voda obsahuje osobitý informační program v podobě uspořádaných zdravých frekvencí lidského organismu."
Naši předkové poznali unikátní vlastnosti vody ve dnech 18. – 19.ledna, a proto se v tyto dny zásobili vodou a pokud byla možnost, věnovali čas na relaxaci spojenou s přírodou a vodou.
Zatím marně hledám hlubší informace na zahraničních webech, tudíž pokud někdo máte více informací od zdroje, prosim o jejich sdileni 😉😊

A k tomu ještě z komentářů...
D.B.: Jede to už druhý den. Vnimam, že to funguje až do 20.1. Pravoslavní ten den slaví křest Ježíše Krista Janem Křtitelem v řece Jordán. V tomto duchu se koupou v řekách a věří, že po koupeli v toto datum budou celý rok zdraví...
Ingrid Šimková: No a starý slovanský zvyk.. 19.1.. Vodokras... To se snažil každý namočit do vody nebo sněhu.. Je úžasné, jak se tyto užitečné informace dostávají opět mezi nás... Je to ozdravný proces a k tomu je voda hodně potřebná a hlavně voda s informací... Pokud to navnimavam, tak já si myslím, že informace této vody, její poselství nás připraví na to, co nás čeká v tomto roce, mění se vodivost těla i mysle no a voda to už ví, tak nás může takto připravit na to, co přinese tento rok... A toto lze využít každý rok...


.


1 komentář: