pátek 8. února 2019

9.2.2019 Sobotní seminář s Vladimírem Jalčem v Agentuře JMJ



Dámy a pánové, milí a vzácní přátelé,

jak nám ten letošní rok rychle ubíhá, tak přitom nevycházíme z údivu,
jak také rychle končí stará quasi ”přátelství” řady osob s vámi, protože jste pro ně přestali být zajímaví, užiteční nebo atraktivní.
Věřte, že je to dobře, když se přátelské vztahy pročistí.  Už nebudete žít v iluzích a budete se moci více věnovat sami sobě.
Tam si můžete dovolit všechno! Obnovíte si sebedůvěru a radost ze sebe samých!

Děkuji Vám za Vaše dotazy k sobotnímu setkání s Vláďou Jalčem a samozřejmě k náplni jeho sobotního semináře.
A abych si sám nic nevymýšlel, tak jsem Vláďu požádal o přiblížení:

         ”Již od narození kráčíme k omezení a ztrátě našeho potenciálu, naší vlastní přirozenosti, našeho uvědomění. A dostáváme se k prapůvodnímu principu, jenž tu je od dob několika tisíců let v dávné minulosti, kdy říkáme, že tehdy kráčeli Bohové po Zemi. A takto se opět můžeme stát sami sebou.
         Nic nevíte, nic neznáte a nic samozřejmě ani neumíte. Je potřeba se navrátit ke své pravé podstatě a ono NIC opět poznat, pochopit jej nelze, ale poznat ano. Jistě znáte ty kteří tento princip plně užívali a pak i pochopíte o jaký systém se tu jedná. Jsou jimi Swedenborg, Mistr Lao´C (wu wej) Buddha, Ježíš Kristus, ale i Mozart, Götthe, Albert Einstein, Niels Bohr, David Bohm a mnozí další, i když tak mnoho jich zase není. Asi tak necelé dvě procenta z celého lidstva. Pro představu asi tak sto padesát tisíc lidí v ČR. A nenajdete je nejspíš mezi státníky, milionáři ani ve veřejném životě, nýbrž pohybují se mezi námi téměř nepoznáni. Ne, není to jejich záměr, je to jejich přirozenost.
         A jaký je mezi obyčejným člověkem a tzv. transcenderem (přesahujícím) rozdíl? Určitě se jim problémy nevyhýbají, to ne, oni tyto problémy řeší s nadhledem a ještě na nich rostou. Obyčejný člověk s běžným vědomím padá povětšinou při potížích na zadek a při jakémkoli pokusu je řešit, problémy jen rostou a je jich i mnohem víc. Určitě to znáte z vlastního života. A čímže to ono QE (kvantové unášení) je? Jak se projevuje a funguje?
         Ještě bych připomněl dvě pravidla:  A) „Život je harmonie.“ a  B) „Svět není takový, jak jej vidíme.“
         Přijměte vše takové, jaké to je. Problémy zmizí až když si uvědomíte, že tu nijaké nejsou. V této pozici jste pány nade vším co leze po zemi, plave ve vodách a létá ve vzduchu.  Jakékoli přání se vám splní, ale téměř nikdy ne tak, jak si přejete. Splní se mnohem lépe. Uvědomte si, že nemáte nijakou sílu, Vy jste ta síla. Až přestanete chtít to, co chcete, začnete dostávat to, co potřebujete. A to je zásadní rozdíl. „Je to dobrý pocit,“ říkám vám, „znovu objevit své pravé Já ve vašich očích.“
         Přijďte a uvidíte i uslyšíte. Součástí semináře jsou i praktické ukázky pro Vás posluchače a pro odstranění Vašich nežádoucích potíží a nahrazením jich tím, co je pro Vás žádoucí.” Váš Vláďa Jalč 

Těšíme se na setkání s Vámi!
Jan-Maria Joza & kolektiv Agentury JMJ  

Připomenutí pro tento týden
Sobotní seminář s Vladimírem Jalčem
Moudrost a uvědomění
Feng Shui v praxi spojené s metodou kvantového unášení Dr. Franka Kinslowa
Dům techniky v Pardubicích 9.února 2019
od 10 do 16 hodin v malé zasedačce v 1. poschodí

 *****************************

Žádné komentáře:

Okomentovat