úterý 4. února 2020

27.2.2020 Holotropní dýchání s Ilyou Stolbergem



HOLOTROPNÍ DÝCHÁNÍ

  Mgr. Jan Maria Joza - Agentura JMJ ve spolupráci s Domem techniky Pardubice, spol. s r.o.,
 připravil pro Vás ve 14. ročníku vzdělávacího cyklu Cesty za poznáním

Holotropní dýchání s Ilyou Stolbergem,
instruktorem dýchacích psychotechnik a tělesně orientovaných praktik z Izraele, hostem Lary Kucher

Jak se zbavit vnitřních tělesných a psychických bloků a jak zapracovat
na zatěžujících emocích, uložených v našem podvědomí a nevědomí

V návaznosti na lednovou přednášku Lary Kucher Vás zveme na její praktické pokračování s jejím kolegou a hostem z Izraele Ilyou Stolbergem, psychologem a instruktorem dýchacích psychotechnik a tělesně orientovaných praktik. Vyladění dýchacích procesů je jednou z cest, jak se zbavovat bloků – tělesných i psychických, jak zapracovat na zatěžujících emocích, uložených v našem podvědomí a nevědomí, udělat si jasnější představu o tom, kdo jsme, jaká je naše cesta, s kým na této cestě máme pokračovat a kdo už patří do naší minulosti. Tyto techniky pomáhají lidem spojit se se svými předky, s jejich průvodci a porozumět své intuici. S použitím těchto technik se zaktivizují fyziologické procesy v těle, které zásahem stresu a negativních emocí byly zpomalené nebo i úplně odstavené. Holotropní terapie slouží k nahlédnutí hluboko do vlastní psychiky a znovuprožitím určitých životních traumatizujících okamžiků ve stavu holotropního dýchání usnadňuje odstraňování různých psychických bloků. Tím umožňuje lepší porozumění sobě samému a také zdokonalení vztahu k jiným lidem. Holotropní dýchání je chápáno jako technika určitého seberozvíjení a sebepoznání. Cílem holotropního dýchání je tedy dosáhnout u člověka pomocí změny frekvence a hloubky dechu změněného stavu vědomí.

Dům techniky v Pardubicích 27. února 2020  ve velké zasedačce v 1. poschodí od 18 hodin

Jednotné vstupné 250 Kč, ZTP a ZTP/P 150 Kč včetně DPH
 Informace: Mgr. Jan Maria Joza  *  777 777 654  *  joza@joza.cz,

V dopoledních a odpoledních hodinách je možnost individuálního nebo skupinového léčení v seanci holotropního dýchaní. Pro každého účastníka bude zvolena jeho vlastní hloubka a intenzita procesu. Holotropní terapie je záležitost spadající do oblasti transpersonální psychologie. Ta se zabývá změněnými stavy vědomí, jež mohou nastat vlivem meditací, praktik šamanských rituálů, užitím psychotropních látek i metod holotropní terapie. Přednáška i cvičení budou tlumočeny do češtiny.
Účast na individuální nebo skupinové seanci si můžete dohodnout na tel. čísle 777 777 654 nebo přes e-mail joza@joza.cz. Cena individuální seance je 2 500,- Kč, skupinové seance 1 250,- Kč.


*****************


Žádné komentáře:

Okomentovat