středa 8. května 2013

17.5.2013 Setkání s andělským zpěvem a meditací Thu-Hien v Pardubicích



 

THU-HIEN OPĚT V PARDUBICÍCH


Dům techniky Pardubice, spol. s r.o. ve spolupráci s Mgr. Janem Maria Jozou - Agenturou JMJ
 připravil pro Vás v 8. ročníku vzdělávacího cyklu Cesty za poznáním

Setkání s andělským zpěvem a meditací   Thu-Hien




     Thu-Hien je bytost nesoucí v sobě esenci matky vesmíru – ženské části boha. Pomáhá přinést na Zemi energie, kódy a vzkazy potřebné pro vstup naší planety a lidstva do nové éry evoluce vyznačující se masovým posunem v globálním vědomí probíhajícím v tomto čase.
     Thu-Hien se narodila ve Vietnamu za války v roce 1970 americkému otci a vietnamské matce. Byla vychována v USA. V roce 2012 se přesunula do Peru, aby byla v blízkosti posvátného horského pásu And a Amazonských pralesů, které jsou jedněmi z nejvýznamnějších center spirituální energie na Zemi.
     Česká Republika, jako srdce Evropy a místo, kde je koncentrováno mnoho tichých světelných mistrů, je prvním místem v Evropě, které je určeno, aby obdrželo zásadní příliv nových energií pro právě probíhající masivní kosmické změny. Thu-Hien transformuje vibrace z vyšších dimenzí do zvuků slyšitelných lidským sluchem. Tyto zvuky otevírají brány do vyšších dimenzí, kde můžete prožít jednotu s Vaší duší a s podstatou vesmíru.

Dům techniky v Pardubicích 17.května 2012
od 18 hodin v kongresovém sále v 1. poschodí

Jednotné vstupné 330,- Kč

Předprodej vstupenek v prodejně Kamala v Domě techniky a v Turistickém informačním centru v Pardubicích na náměstí Republiky, tel. 466 768 390, 775 068 390, region@ipardubice. cz; www.ipardubice.cz a u večerní pokladny v místě konání akce 1 hodinu před začátkem, budou-li ještě vstupenky.


Informace: Mgr. Jan Maria Joza  *  777 777 654  * joza@joza.cz *


,

Žádné komentáře:

Okomentovat