středa 29. května 2013

29. - 30.6.2013 Žhavé prázdniny s Pepou Šálkem




Žhavé prázdniny




Od 29.6. do 30.6.2013
Restaurace Na verandě U Toulovce, Bor u Skutče 60
Milí přátelé... :-)
Srdečně vás zvu na 2-denní transformační seminář do lůna krásné přírody přímo uprostřed přírodní rezervace Toulovcovy Maštale.
Pojďme společně zahájit prázdniny aktivním uvolněním v objetí rajské přírody.
Přírodní rezervace Toulovcovy Maštale patří mezi nejzajímavější a nejmalebnější kouty Pardubického kraje. Je zde překrásná příroda, která doposud nebyla příliš poznamenána civilizací. Nacházejí se zde pískovcové skalní útvary Toulovcovy a Městské Maštale.
V tomto prožitkovém semináři se každý zúčastněný bude moci uvolnit i z těch nejsilněji potlačovaných strachů v mysli, emocích i na těle.
Jedním z vrcholných prožitků bude večerní přechod přes žhavé uhlí.
Tento rituál je velmi oblíbený způsob jak si posílit sebedůvěru. Překonáním tzv. nepřekonatelného se rozšiřuje nejen stav našeho vědomí, ale získáváme větší odvahu k překonávání životních překážek a k odvážným životním krokům.
Povrchová teplota žhavého uhlí je kolem 600° Celsia, nicméně síla myšlenky a uvolněná mysl, která je při přechodu bubnováním, tancem a společně propojenou energií dosažena, dokáže zvládnout přechod bez následných popálenin. Tím každému účastníkovi vzroste vnitřní sebeodhodlání a víra v sebe.

Program:
29.6.2013
10 hod. - Sraz v restauraci Na verandě U Toulovce, Bor u Skutče č.p. 60
10:30 - Seznámení se mezi sebou, propojení, důvody, které nás přivedly na toto setkání. Co očekáváme od tohoto semináře.
12 hod. - Oběd v restauraci
13-15 hod. - Příprava dřeva na oheň. Fyzický kontakt s dřevem, které připravujeme na večerní rituál, umožní lepší propojení s energií dřeva, ohně i následně žhavého uhlí.
15-16 hod. - Mentální příprava na večerní přechod. Povídání o přírodních živlech a o potřebně vyjadřované úctě k nim. Bezpečnostní opatření.
16-17 hod. - Uvolněná komunikace. Pomocí neartikulovaných zvuků uvolníme řeč od kontroly ega a otevřeme v sobě dětskou přirozenost.
17-18 hod. - Sdílení. Svěření se. Vyřčení největších strachů, které chceme spálit v očistném ohni a uvolnit v dalších dynamických meditacích.
18-19 hod. - Pády z výšky pozadu do náruče ostatních. Tato metoda uvolňuje strachy z pádů a z výšek, uvolňuje blokace srdeční čakry a obnovuje důvěru v lidi.
19-19:30 - Večeře
19:30-21 hod. - Zapálení ohně. Bubnování, spontánní tanec i zpěv. Rituální vhazování papírků s vypsanými strachy do očistného ohně. Nácvik přechodu tzv. na nečisto.
Cca 21:30 - Rituální a několikanásobný přechod žhavého uhlí.
Cca 22 hod. konec prvního dne.

30.6.2013
9-10 hod. - Ranní koupel v potoce. Ukázka dýchacích technik. Uvolněnost a otužování.
10 hod. - Snídaně.
10:30-11:30 - Vědomý pohyb. Běh a dýchání. Odlehčování a zatěžování nohou při běhu a chůzi. Meditativní chůze.
11:30 – Oběd.
13-14 hod. - Dynamická meditace se šamanským bubnem. Skákání, křičení, uvolnění potlačeného.
Následná meditace na smíření se se vším, čeho jsme se při tomto semináři zbavovali. Poděkování a pochopení.
14:30-15:30 - Sdílení. Naše zážitky ze setkání. Co nám toto setkání přineslo a čím nás obohatilo.
15:30 Konec setkání.

S sebou: bubínky a jiná chřestidla, plavky a sportovní obuv, dobrou náladu můžete přibrat, leč i tak si ji stejně odnesete v míře vrchovaté... :-)))

Ve škole nás učili, že pokud lidská buňka přijde do kontaktu s předmětem, který má 200° Celsia, tak nenávratně hyne… Jak je možné, že jsme schopni chodit po žhavém uhlí, které má 500° Celsia, a to i opakovaně v délce ohniště 4 až 12 metrů bez jakékoliv újmy?
V námi prožitých transformačních metodách se naučíme přesahovat hranice toho, co považujeme za možné. Pokud dokážeme přejít přes oheň, koupat se v ledové vodě, vykřičet to, na co jsme se ani neodvážili pomyslet, padat s důvěrou v ostatní do prázdnoty atd., dokážeme čelit i dalším výzvám v běžném životě a zkušenost vítězství aplikovat dennodenně. Naše vnitřní hranice se posunou dále, náš potenciál se navýší…
Aktivní účast v popisovaných metodách není povinná. Nikdo nebude do ničeho tlačen a bude mu ponechána svobodná volba. I pasivní přítomností si pomůžete uvolnit strachy a limity tak, jak jste ani neočekávali.
S radostí a hlubokou vírou se těším na každého z vás.
Pepa Šálek - peptahra

Cena 1990,-Kč zahrnuje 2 obědy, večeři a snídani, ubytování a organizaci programu.
Pro zajištění ubytování je potřebné potvrzení účasti složením zálohy ve výši 1000,-Kč na č. účtu 1364308043/0800, do zprávy pro příjemce uveďte jméno a žhavé prázdniny.
Z organizačních důvodů upozorňuji, že každá záloha je pro mě závazným přihlášením k účasti. Proto je z mé strany nevratná. Pokud se události nebudete moci zúčastnit z vážných důvodů, je možné vámi již zaslanou zálohu převést na jinou mnou pořádanou akci nebo ji použít k nákupu pozitivních triček, energetických obrázků, případně k využití mých terapeutických a masérských služeb.
Děkuji za pochopení.
Veškeré další informace na tel. 608731078 nebo mailem pepa.70@seznam.cz
Info FB:


Žádné komentáře:

Okomentovat