neděle 20. října 2013

16.-17.11.2013 Festival EZOTERIKA 2013 v Pardubicích

16. – 17. listopadu 2013
SO 9:00 – 18:00, NE 9:00 – 16:00
KD Hronovická, Pardubice

Už 7. ročník festivalu a prodejní výstavy Ezoterika se uskuteční o víkendu 16. a 17. listopadu 2013 v Kulturním domě Hronovická v Pardubicích.
I v letošním roce se mohou návštěvníci Ezoteriky těšit na pestrou nabídku vystavujících a prodejců s nejrůznějším ezoterickým sortimentem - kameny, svíčky, obrazy, bio potraviny, léčivé čaje, knihy a literatura, karty, CD s relaxační hudbou, DVD, oleje, mýdla, dárky, amulety a mnohé další. Připravena je samozřejmě široká nabídka služeb, přednášek a nových i tradičních osobností - kartáři, léčitelé, diagnostici, astrologové, chiromanti, bylinkáři, numerologové, kineziologové, automatická kresba atd.
Výraznou a charismatickou osobností mezi přednášejícími je astrolog Mgr. Vladimír Halama, přírodovědec, lektor, psychoterapeut, astrolog a hudebník v jedné osobě, přední propagátor integrálního celostního přístupu. V sobotu 16. 11. bude od 15 hodin přednášet na téma "Magie a věštění v historii a dnes" s podtitulem „Jak nám mohou tradiční nauky pomoci v životě?“ Unikátní pohled na předpovědní metody dávné moudrosti lidstva očima moderní vědy - psychologie, sociologie, fyziky apod.
Novinkou letošní výstavy je účast alternativního maséra Václava Negrey z Mariánských lázní. Jistě návštěvníky zaujme svou přednáškou „ Stovky příčin s jediným následkem aneb vědomá masáž v praxi“, tedy téma k osvětlení a správnému pochopení slova masáž a příčin bolesti zad. Nejenom zajímavou přednášku, ale i možnost masáží nabízí pan Negrea v neděli 17. 11. v rámci Ezoteriky 2013.  Zájemci se mohou objednat během sobotního dne po osobní domluvě s masérem, masáže budou probíhat individuálně v diskrétním prostoru kulturního domu.
Další zajímavostí je prodejní výstava léčivých obrazů, ale i možnost setkání malířkou a tvůrkyní těchto krásných děl paní Irenou „IRIS“ Lenochovou. Obrazy budou vystaveny během listopadu i prosince ve foyer KD Hronovická.
Ze zahraničních hostů – konkrétně ze Slovenska – přijede a bude poskytovat služby a přenášet známý léčitel a diagnostik Ing. Jan Horvát.
I letošní rok se mohou návštěvníci opět osobně potkat s kartářkou Janou Demeterovou, známou z pořadu „Volejte věštce“ TV Prima. Paní Jana bude mimo jiné přednášet o významu výkladu karet a bude prodávat svou knihu o kartách.
A v neposlední řadě – např. při čekání na oblíbenou kartářku nebo léčitele - se mohou zájemci zabavit vlastní tvorbou emotivních obrázků technikou ENKAUSTIKA, která bude po celou dobu na balkóně kulturního domu k dispozici všem.
Případné další podrobnosti včetně seznamu vystavovatelů a rozpisu jednotlivých přednášek najdou zájemci na www.kcpardubice.cz
Přihláška pro prodejce a vystavovatele na Ezo 2013
Podmínky pro prodejce a vystavovatele Ezo 2013

Info:
http://www.kcpardubice.cz/Program/784/ezoterika-2013.html

Žádné komentáře:

Okomentovat