čtvrtek 3. října 2013

8. - 10.11.2013 Relaxační víkend pro ženy s Ditou a Pájou, Kuklík, Nové Město na Moravě



Relaxační víkend pro ženy s Ditou a Pájou
8 – 10. listopad 2013 Cena 1650 Kč

Zveme Vás na nádherný víkend plný poznání, relaxace, léčivých tónů a uvolnění. Setkání proběhne v nově postavené chalupě U Zvonečku v obci Kuklík http://www.kuklikuzvonecku.estranky.cz/, která se nachází cca 6 kilometrů za Novým Městem na Moravě.

Místečko je vysvěceno mayským stařešinou Tatou Pedrem a už při příjezdu na vás dýchne nádherné kouzlo přírody, klidu, harmonie a pohody. A na co se můžete těšit?

V pátek začneme probouzením našeho vnitřní dítěte - provázet nás budou hry, léčivé tóny a samozřejmě i společné poznávání se, sdílení a papáníčko

Během soboty budeme pracovat zejména s naší vnitřní ženou – dcerou – matkou – manželkou – milenkou - partnerkou. Postupně se seznámíme s autogenním tréninkem, nahlédneme do tajů automatické kresby a intuitivního tance, pokud to prostor dovolí. Zaposloucháme se do tónů léčivých nástrojů jako je didgeridoo, sundrum, indická koncovka, tibetské šengy aj. Všechny tyto nástroje mají léčivý alikvótní zvuk , který hluboce prostupuje tělem a vyrovnává energie. Uvolníme tělo, duši i mysl a naučíme se číst signály našeho těla a rozumět jeho potřebám. Podíváme se, jaké převzaté programy nás provází a jaké role v životě hrajeme. Ukážeme si, jak lehce lze z těchto programů vystoupit a převzít odpovědnost za svůj život a za to, čím jej naplníme. Objevíme přirozené tóny našeho tělíčka a vyladíme jej na nejvyšší možné vibrace. Když nám bude přát počasí, nabízí se i možnost rituálního očistného ohně.

Vše nově nalezené v neděli ukotvíme a přijmeme do svého života Bohyni, jež nás bude provázet na další cestě. Během dopoledne budeme ještě společně tvořit a sdílet. Na závěr nás bude čekat společný úklid a pak se podle potřeby vrátíme ke svým blízkým, tak abychom se i s nimi mohli podělit o nově nalezenou radost, klid a pohodu.

S sebou - pohodlné oblečení, ve kterém se budete cítit dobře. Karimatku, deku, můžete si vzít i svůj polštářek pro pohodlí při relaxacích. Pastelky, blok na malování a samozřejmě DOBROU NÁLADU!!! Jo a teplé oblečení pro pobyt venku

Během víkendu bude zajištěno občerstvení formou odlehčené stravy. K dispozici bude volně přístupná káva, čaj , nealkoholické nápoje, ovoce a zelenina.

Pro ty z vás, které rády papkáte a měly byste potřebu dát si něco pořádného je v blízkosti stylová hospůdka. Samozřejmě je možné si vzít i své potraviny neboť k dispozici je lednička a plně vybavená kuchyň.

Pokud někdo bude cestovat vláčkem nebo autobusem není problém se domluvit a vyzvedneme Vás v případě potřeby v Novém Městě či kdekoliv jinde poblíž Kuklíku.

Více informací o organizačních věcech a o mě naleznete na www.moudrostpochopeni.cz a o Pájovi na http://hapave.blog.cz/

PROTOŽE JE K DISPOZICI POUZE 12 MÍST, JE NUTNÁ REZERVACE A SLOŽENÍ ZÁLOHY. Přihlášku i s instrukcemi k platbě zašleme na vyžádání.

Žádné komentáře:

Okomentovat