pátek 9. ledna 2015

15.1.2015 Akupunktura pro mysl - přednáška Heleny Pěkné




 

MOSTY K SOBĚ

Nové poznatky pro úspěšný rozvoj osobnosti


Dům techniky Pardubice, spol. s r.o. ve spolupráci s Mgr. Janem Maria Jozou - Agenturou JMJ
 připravil pro Vás v 8. ročníku vzdělávacího cyklu Poznáváme komplementární medicínu přednášku

Akupunktura pro mysl


s terapeutkou energetické psychologie
 Helenou Pěknou.

Terapeutické metody Terapie přitahovacích polí (AFT) a Akupunktura pro mysl (A4M) jsou alternativní přístupy ke zdraví. Díky nim si uvědomíme, jak funguje energie v našem těle a mysli a máme možnost změnit její kvalitu. Přivedou nás ke kořenům našich problémů, poskytnou nástroje k jejich odstranění, a to bez vedlejších negativních účinků.
Jejich autorem je pensylvánský neuropsycholog, Dr. Ronald Kurt Ebert. Spojil v nich mnohaleté zkušenosti ze svého oboru s poznatky ze studia různých nauk, náboženství a přístupů k psychice člověka. Na těchto základech vytvořil kompaktní systém, který nejen zahrnuje celou lidskou bytost, ale umí ji i přeladit.
Akupunktura pro mysl (A4M) je vyšším stupněm Terapie přitahovacích polí (AFT). Dochází při ní k odpojení negativních energetických kanálů, které stojí nad všemi úrovněmi vědomí. Prostřednictvím systému testování a speciálního poklepávání se odladí nežádoucí myšlenky a vzorce chování, nezvladatelné emoce a fyzické problémy. Naladí se vyšší frekvence, ve kterých se daří opačným pocitům; těm, které činí život člověka zdravým, šťastným a smysluplným. Tyto terapie slouží nejen jako prostředek uzdravování se z fyzických či psychických nemocí, ale také k osobnímu růstu.
Akupunktura pro mysl s vámi jde cestou ke změně. Změna, která by za normálních okolností vyžadovala mnoho let odhodlání a horlivosti, se s ní dá docílit i během několika hodin. Užitek z A4M získá každý, kdo chce změnit svou stávající situaci k lepšímu!

Dům techniky v Pardubicích 15.leden 2015
od 18 hodin ve velké zasedačce v 1. poschodí
Vstupné 80 Kč, ZTP A ZTP/P 40 Kč včetně DPH                                                                                                                                Informace: Mgr. Jan Maria Joza  *  777 777 654  *  joza@joza.cz  * http://www.aft-terapie.cz/czweb/main.html
Partnerem vzdělávacího cyklu je časopis VE HVĚZDÁCH.

Žádné komentáře:

Okomentovat