pátek 9. ledna 2015

17.-18.1.2015 Kurz Feng Šuej s Vladimírem Jalčem 1. a 2. st.



Dům techniky Pardubice, spol. s r.o. ve spolupráci s Mgr. Janem-Maria Jozou - Agenturou JMJ
připravil pro Vás v 10. ročníku Cest za poznáním již několikráte opakovaný

víkendový kurs s terapeutem Vladimírem Jalčem


FENG ŠUEJ
Harmonie v bydlení i v životě – 1. a 2.stupeň
Feng Šuej (Feng Shui) je tradičním čínským uměním a vědou o životě v harmonii s okolním prostředím. Pro staré Číňany byly vítr (feng) a voda (shui, šuej) důležitými prvky. Proto i umění sladit život s prostředím získalo jméno Feng Šuej. Je mimořádně vhodné jak pro úpravy domů, bytů, zahrad, tak i pro kanceláře, prodejny, vzdělávací objekty apod. - prostě pro všechna místa, od nichž požadujeme, abychom se tam my i naši zákazníci cítili dobře. Cílem Feng Šuej je individuální přizpůsobení jednotlivých prostor s využitím starých čínských zkušeností do souladu s energií okolního prostředí. Jedná se o komplexní systém principů a pravidel, která jsou vždy přizpůsobena na míru konkrétní osobě či skupině lidí, kteří budou dané prostory využívat.
Českobudějovický terapeut Vladimír Jalč podle Feng Šuej zjišťuje nedostatky v bytech, domech, kancelářích a pozemcích. Jednoduchým a nenákladným způsobem napomáhá nastolit harmonii v bydlení či na pracovišti ve zdraví, ve vztazích i v prosperitě.

Dům techniky v Pardubicích 17.-18.ledna 2015

16-ti hodinový kurs zahrnuje dva dny výuky po osmi hodinách s poledními přestávkami.
První den začíná výuka v 10 hodin, druhý den v 8 hodin v malé zasedačce v 1. poschodí.

Témata kursu:
škola kompasu, škola pěti prvků, škola forem a tvarů, škola intuice, práce s virgulemi, s kyvadly a základní pravidla pro odrušení nežádoucích záření a škodlivých energií.

Cena kursu je 2 300,- Kč a je splatná na místě.
V ceně jsou započítány učební skripta a certifikát. 

Informace a rezervace zařazení do kursu:
 Mgr. Jan Maria Joza – Agentura JMJ * 777 777  654 * joza@joza.cz.
Závazně se můžete přihlásit do 14. ledna 2015. Toto nahlášení bude považováno jako Vaše závazná přihláška do kurzu. Počet účastníků kursu je limitován, zařazení bude dle pořadí Vašeho přihlášení. Kurz se bude konat jen při dostatečném počtu zájemců.

Žádné komentáře:

Okomentovat