neděle 16. října 2016

29.10.2016 Reiki 2. stupně se Světlanou Štrajtovou



Dům techniky Pardubice, spol. s r.o. ve spolupráci s Mgr. Janem Maria Jozou - Agenturou JMJ  připravil pro Vás v 9. ročníku vzdělávacího cyklu Poznáváme komplementární medicínu

Kurz a zasvěcení do Reiki 2. stupně
se Světlanou Štrajtovou

Reiki je léčitelská metoda, vycházející z východních filozofií. Za zemi původu Reiki se uvádí Japonsko a jako zakladatel a objevitel je uváděn Mikao Usui. Reiki předpokládá existenci vitální energie Reiki v těle člověka, existenci příslušných energetických center čaker a drah (meridiánů), kterými může tato energie proudit. Pokud jsou čakry vyrovnané a v meridiánech proudí energie bez překážek, člověk je zdravý a vitální. Působit energií Reiki může člověk, který prošel zasvěcením (iniciací) svého energetického systému (aura, čakry, meridiány) k přijímání a dalšímu předávání duchovní energie.
Reiki je ta nejjednodušší uzdravovací metoda. Jakmile ve Vás Mistr probudí tuto životní energii, dochází k průtoku a vy si tuto schopnost udržíte po celý život. S Reiki se neprovádí diagnóza. Tok Energie se za určitých okolností spustí i sám, pomáhá i při kontaktu s duchovním světem. Rozlišujeme 4 stupně zasvěcení.
V 1. stupni jste byli naladěni na zdroj léčivé energie Reiki a dokážete tuto energii přijímat a předávat přikládáním rukou. Získali jste schopnost pro samoléčení, ale i pro léčení druhých doteky rukou. Došlo k protažení vašeho energetického kanálu, energie začala silně proudit rukama.
Ve 2. stupni je zasvěcení silné, neboť bude otevřen i páteřní kanál, čakry na rukou i chodidlech. Energie tak silněji proudí tělem, ruce mají silnější léčivou sílu. Praktikantům přináší nepřeberné množství variací práce s jemnohmotnými energiemi. Znamená ale i velkou zodpovědnost z hlediska kosmických zákonitostí.

Dům techniky v Pardubicích 29. října 2016
od 10 do 16 hodin v malé zasedačce v 1. poschodí

Cena kurzu je 1 200 Kč, při opakování a pro hosty 600,- Kč-  splatná je na místě.
 Informace: Mgr. Jan Maria Joza  *  777 777 654  *  joza@joza.cz
 
Závazně se můžete přihlásit do 20.10.2016 na e-mail joza@joza.cz. Toto nahlášení bude považováno jako Vaše závazná přihláška do kurzu. Počet účastníků kursu je limitován, zařazení bude dle pořadí Vašeho přihlášení. Kurz se bude konat jen při dostatečném počtu zájemců!

Žádné komentáře:

Okomentovat