neděle 16. října 2016

5.11.2016 Kurz výuky vykládání Lenormandových karet 3. díl






 

Na četná přání opakujeme kurz výuky vykládání

Lenormandových karet se Světlanou Štrajtovou

Dům techniky Pardubice, spol. s r.o. ve spolupráci s Mgr. Janem Maria Jozou - Agenturou JMJ  připravil pro Vás v 12. ročníku vzdělávacího cyklu Cesty za poznáním

Kurz výuky vykládání Lenormandových karet
se Světlanou Štrajtovou ve třech částech
Zajímají vás karty Lenormand? Pak jste na správném místě! Kurz je určen jak pro úplné začátečníky, tak i pro zájemce, kteří již mají zkušenosti s jinými kartami. Cílem kurzu je naučit se karty vykládat nejen pro vlastní potřebu, ale i pro druhé lidi.
Náplň 1. části 3. září 2016 - Úvod, seznámení s kartami, jejich historie * Základy, principy a předpoklady pro práci s kartami. * Živly v kartách Lenormand – pochopení živlů a jejich významů * Významy jednotlivých karet – základní popis každé karty nutný k jejímu pochopení, podíváme se na význam jednotlivých karet pro témata: vztahy, práce a zdraví.
Náplň 2. části 8. října 2016 - Karetní kombinace * Jednotlivé způsoby výkladu, jejich systém a ukázky – naučíme se pracovat s několika metodami tak, aby bylo možné karty plnohodnotně používat v každodenní praxi.
Náplň 3. části 5. listopadu 2016 - Podrobný rozbor zdraví pomocí Lenormandových karet, kdy pomocí čakrového systému zjistíme hlubokou pravdu o našich orgánech, kterým nevěnujeme v životě dostatečnou pozornost.
Dům techniky v Pardubicích
3. září * 8. října * 5. listopadu 2016
od 10 do 16 hodin v malé zasedačce v 1. poschodí

Cena každé samostatné části kurzu je 800 Kč, pro hosty a opakující 400,- Kč
 splatných na místě
 Informace: Mgr. Jan Maria Joza  *  777 777 654  *  joza@joza.cz
 
Závazně se můžete přihlásit do 5.10.2016 na e-mail joza@joza.cz příp. mobil 77 777 654. Toto nahlášení bude považováno jako Vaše závazná přihláška do kurzu. Počet účastníků kursu je limitován, zařazení bude dle pořadí Vašeho přihlášení. Kurz se bude konat jen při dostatečném počtu zájemců!

Žádné komentáře:

Okomentovat