čtvrtek 13. října 2016

Říjen 2016 Léčebné meditace s Donem Sergiem



Drazí přátelé,
s radostí vám oznamujeme, že po čtyřech letech navštíví opět ČR velmi silný peruánský šaman Don Sergio.
Tento šaman tráví většinu svého času v obtížně dostupné oblasti And. Jeho cesta k nám má za současné situace v EU a na Zemi charakter významné energetické podpory. Jako nikdy dříve musíme být silní a zdraví.
Don Sergio mistrně ovládá přenos léčivé energie a skrze starobylé rituály je schopen zajistit jak jedinci, tak i vybranému území bezpečí, prosperitu a stabilitu. Don Sergio je nazýván v Andách Huampeq Kamayoq, což znamená „mocný léčitel“.
Po jeho návštěvě před čtyřmi lety jsme obdrželi spoustu informací od lidí, jimž doslova vrátil zdraví. Někteří z nichž jsou přesvědčeni, že díky účasti na jeho mocných rituálech, se zcela zbavili smrtelných onemocnění. Byl zaregistrován např. i případ obnovení zcela rozpadlé oční rohovky a mnohé další jen těžko uvěřitelné léčebné výsledky. Ale nešlo jen o případy vyléčení. Donu Sergiovi posílali do And přes nás poděkování také lidé, kterým dle jejich slov jeho působení změnilo životy silně k lepšímu i jiným způsobem. Bylo mnoho těch, kteří po rituálech tohoto výjimečného šamana zažili skutečnou revoluci v ekonomické sféře svého života nebo v oblasti partnerských vztahů.
Andský šamanismus existuje už několik tisíc let. Jde o jeden z nejstarších (ne-li vůbec nejstarší) spirituální a léčebný systém na této planetě. Díky speciálnímu výcviku a osobním dispozicím se andští šamani dokáží napojit na mocné kosmické zdroje energie a jsou schopni toto napojení zprostředkovat i jiným. Fyzický svět vnímají tito šamani jako měnlivý a jen zdánlivě skutečný – velmi podobně jako naši kvantoví fyzici. Jsou si díky své praxi jisti tím, že vyléčit lze i „nevyléčitelné“ nemoci a odstranit lze z lidského života doslova jakékoliv problémy. Skrze starobylé technologie používané v Andách lze z člověka odstranit jádro každé současné nemoci i zárodek každé budoucí nemoci. Ale také lze odsát z kohokoli zdroj jeho „životní smůly“ – tedy zbavit člověka energetickou cestou jakýchkoli zdrojů jeho omezení.
Andský spirituální systém v sobě v podstatě obsahuje všechny nám známé spirituální systémy. Andští šamani běžně komunikují s Kristem, kterému říkají Bílý Kondor. Splynutí s nejhlubší podstatou Bytí, což je vytoužený cíl všech jogínů, hinduistů a buddhistů, je stav, který je těmto šamanům nejen snadno dostupný, ale také ho využívají ke své léčebné práci a k pozitivním zásahům do naší „virtuální“ reality. Andští šamani jsou mistry práce s biopolem člověka, v němž rozpoznávají – stejně jako indičtí jogíni – významné energetické víry.
Vír uprostřed břicha úzce souvisí se společenskou a ekonomickou úspěšností člověka a je-li vyčištěn a naplněn světlem, život člověka se až neuvěřitelně změní k lepšímu. Vír v pánvi zase souvisí s naší vitalitou a partnerskými vztahy. Je-li pánev vyčištěna a šaman do ní soustředí božský oheň, člověk omládne, stává se mnohem výkonnějším a snadno si k sobě přitáhne toho nejvhodnějšího partnera. Vír v oblasti solaru je místem naší vůle a pokud je energeticky posílen, síla naší vůle se násobí. My potom daleko snadněji dosahujeme v životě svých cílů.
Don Sergio klade velký důraz na aktivaci víru uprostřed hrudi – díky ní získáváme neobyčejnou sílu měnit svět i dějiny a k tomu ještě mocnou osobní ochranu. Již na počátku roku 2012 varoval tento jasnovidný šaman před hrozbami, jimž dnes bohužel čelíme tváří v tvář. Dle andských šamanů – nositelů starobylé moudrosti – může každý z nás zcela proměnit stav svého těla i svůj život tak, jak sám chce. A společně můžeme také ochránit své území i celou planetu. Vyžaduje to pouze hlubokou koncentraci na náš cíl a napojení na nevyčerpatelné božské zdroje síly, skrývající se jak hluboko v nás, tak i za maskou tohoto zdánlivě pevného a „skutečného“ světa.
Účast na meditacích není vhodná pro těhotné ženy od 5 měsíce těhotenství.
Vstup na léčebnou meditaci je možný od 16 let.
Vstupné: 500,- Kč (18 EUR). 
Způsob placení léčebná meditace: na místě - vstup možný od 16 hodin, konec akce 21:30.
S sebou: měkká a pohodlná karimatka je možné i nafukovací, spacák nebo deka, polštářek, šátek na zakrytí očí.

11.10. - Léčebná meditace - Pardubice
12.10. - Léčebná meditace - Chomutov
13.10. - Léčebná meditace - Rožnov pod Radhoštěm
14.10. - Léčebná meditace - Bratislava
15.-16.10. - Intenzivní seminář - Banská Bystrica
.....
24.10. Hradec Králové
.....
více viz kalendář akcí: http://petr-chobot.eu/cs/kalendar-akci-1/a/

Pár záběrů z Pardubic



 

Žádné komentáře:

Okomentovat