středa 4. března 2020

13.3.2020 ZRUŠENO Charitativní koncert HAPPY BLACK FRIDAY


10.3.2020: POZOR – AKTUÁLNÍ INFORMACE!!!
Milí návštěvníci,
páteční koncert Happy friday (13. 3. 2020) se z důvodu zákazu veřejných akcí nad 100 lidí přesouvá. Náhradní termín zatím není určen, ale bude jistě s dostatečným předstihem oznámen. Vstupenky zůstávají v platnosti! V případě vrácení vstupenek mohou návštěvníci využít míst, kde si je zakoupili (do konce dubna 2020). Děkujeme všem příznivcům a fanouškům za pochopení a těšíme se na vás.


HAPPY BLACK FRIDAY
Je charitativní koncert pořádaný neziskovou organizací Křižovatka handicap centrum, o.p.s. ve spolupráci s kapelami THE BACK WAY a ELECTROPHONIX. Akce má za cíl podpořit pohybově znevýhodněné spoluobčany formou celovečerního zajímavého programu. Smyslem hudebního večera je představit aktivity centra a ukázat, že i zdravotně handicapovaní lidé dokáží žít velmi zajímavým aktivním životem. Finanční prostředky získané prodejem vstupenek na koncert budou využity k vybavení nového víceúčelového komunitního centra pro osoby s handicapem “Nová Křižovatka” 
 Místo konání:                     Dům techniky Pardubice spol. s r.o.
                                               nám. Republiky 2686, 532 27 Pardubice
Datum a čas konání:        v pátek 13. března 2020 od 18:00        
Předprodej vstupenek:       Vstupenky lze zakoupit v sídle Křižovatky handicap centra (www.krizovatka-hc.cz) nebo v Turistickém informačním centru Pardubice - u Zelené brány (www.ipardubice.cz) a také v obchodě Kamala (www.kamala.cz), který naleznete v Domě techniky Pardubice
Přístupné pro vozíčkáře:     ANO
Vstupné:                                200 Kč

THE BACK WAY
Zbrusu nový rock´n´roll band z Holic. Hrají hity hudebních legend, jakými byli ChuckBerry, Jerry LeeLewis, Little Richard, EddieCochran a další.

ELECTROPHONIX
Je mladá progresivní kapela z Hradce Králové, která se nebojí hrát prakticky cokoliv. Mezi stálice v jejím repertoáru patří hlavně Beatles a Queen, ale nebojí se zabrousit ani do modernějších vod a ostřejších tónů  AC/DC, OzzyOsbourne či Guns´n´Roses.


Žádné komentáře:

Okomentovat