středa 4. března 2020

19.3.2020 Události konce věku a místo člověka v nich s Pavlem Karpetou


 

Ragauian opět v Pardubicích

Mgr. Jan Maria Joza - Agentura JMJ ve spolupráci s Domem techniky Pardubice, spol. s r.o.
 připravil pro Vás ve 14. ročníku vzdělávacího cyklu Cesty za poznáním setkání

Život jako škola lidské duše
s Ragauianem - Ing. Pavlem Karpetou



Události konce věku a místo člověka v nich

Říká-li Ragauian – Ing.  Pavel  Karpeta, že máte být připraveni na blížící se události "Konce věku", tak tím myslí především to, že bezpodmínečně musíme co nejdříve dokončit svůj duchovní vývoj, který spočívá v harmonizaci vědomí těla s vyšším vědomím ducha. Nebo jinak řečeno, v harmonizaci a sjednocení mužské a ženské energie, sjednocení jin-jang, neboli návrat do Jednoty svého vědomí. Toto by mělo být naším hlavním cílem a Pavel nám dlouhodobě k tomu dává návod.
Velká kosmická hra finišuje. Jaké je proroctví "Konce věku"? Apokalypsa znamená odhalení! Posuv magnetických pólů na Zemi je předzvěstí Slunečního přechodu.  Jak je Univerzum propojeno s lidským vědomím? Co přinášejí galaktické supervlny. Co víme o sluneční mikronově – slunečním záblesku? A máme k tomu důkazy?  Hinduistické, buddhistické, muslimské i v křesťanské prorocké tradice poukazují na obrovskou sluneční událost, která se bude vyskytovat během "času konce". Také proroctví indiánů kmene Hopi hovoří o přechodu do pátého světa. Upozorňuje, že bude narušena rovnováha přirozených univerzálních zákonů a sil, následovat budou zemětřesení, výrazné změny počasí a sociální nepokoje. Všechny tyto věci se dnes dějí, Počasí může letos bláznit, říká NASA! Sluneční aktivita bude nejnižší za 200 let. Přibližujeme se ke konci věků?
Žijeme v úžasné době, jsme svědky vysoké školy duší a máme šanci být součástí úžasných změn! Jaká bude naše vlastní cesta ke znovuzrození při kosmických událostech, valících se na lidstvo…?
Dům techniky v Pardubicích 19. března 2020
od 18 hodin ve velké zasedačce v 1. poschodí

Jednotné vstupné 220 Kč, ZTP a ZTP/P 150 Kč
 Informace: Mgr. Jan Maria Joza  *  777 777 654  *  joza@joza.cz,  

Žádné komentáře:

Okomentovat