středa 4. března 2020

14.3.2020 Lara Kucher - PRÁCE S EMOCEMI





 

Pokračujeme speciálem o práci s emocemi

Dům techniky Pardubice, spol. s r.o. ve spolupráci s Mgr. Janem Maria Jozou - Agenturou JMJ  připravil pro Vás v 14. ročníku vzdělávacího cyklu Cesty za poznáním

Sobotní workshop Lary Kucher


PRÁCE S EMOCEMI

Jak se zbavit emocí * Jak si sám pomoci * Jak využívat rady psychoterapeuta

Carl Gustav Jung popisuje "emoce jako věc, která vás unáší a je nakažlivá." Jak s nimi pracovat, aby nás neunášely a nezanechaly po sobě spoušť například v podobě poničených vztahů, podlomeného zdraví, špatných rozhodnutí a promarněných příležitostí? Je důležité přijmout skutečnost, že emoce jsou naše a naučit se využívat jejich energii tak, aby nám byla ku prospěchu. Svými emocemi navíc ovlivňujeme i druhé – ať v pozitivním, nebo negativním směru. Co je každopádně dobré mít na paměti? Nesnažte se své emoce potlačovat a popírat. Kde je odpor, to přetrvává. Přijměte je a pozorujte je. Jak přijdou, tak odejdou. Emoce jsou i cenným signálem, přinášejí nám informace, které jsou důležité například při rozhodování. Smutek i radost, láska a nenávist, vztek i klid jsou přirozené emoce, bez kterých by se nám těžko žilo. Lara vás naučí, jak se emocí zbavit, ale i jak si každý může sám pomoc a jak využívat rady psychoterapeuta.

Dům techniky v Pardubicích 14. března 2020
od 10 do 16 hodin v malé zasedačce v 1. poschodí

Vložné je 800 Kč, splatné na místě.
 Informace: Mgr. Jan Maria Joza  *  777 777 654  *  joza@joza.cz

Závazně se můžete přihlásit do 12.3.2019 na e-mail joza@joza.cz příp. mobil 77 777 654. Toto nahlášení bude považováno jako Vaše závazná přihláška do kurzu. Počet účastníků kursu je limitován, zařazení bude dle pořadí Vašeho přihlášení. 
Workshop se bude konat jen při dostatečném počtu zájemců!

Žádné komentáře:

Okomentovat