pondělí 4. února 2013

16.2.2013 Andělské zvonění se Silvií Gemini, Pardubice




Mgr. Jan-Maria Joza - Agentura JMJ a  brněnská Věštírna Gemini připravují pro Vás v rámci Cest za poznáním
seminář se Silvií Gemini
 Andělské zvonění
V první knize Mojžíšově (Ex 23,2O-23) je psáno: "Hle, pošlu před tebou anděla, aby nad tebou po cestě bděl a přivedl tě na místo, jež jsem ti určil. Uctívej ho a naslouchej jeho hlasu a nebouří se proti němu... neboť v něm přebývá mé Jméno. Jestliže však budeš jeho hlasu bedlivě naslouchat a budeš dělat co říká, budu nepřítelem tvých nepřátel a odpůrcem tvých odpůrců. Můj anděl půjde před tebou ...."

Andělé jsou poslové z nebes – silné a čisté energie kosmu, prostupující materiální svět a propojující duchovní podstatu veškerenstva. Strážní andělé, pracují na tom, aby spojila všechna lidská srdce. Mají zvláštní poslání podporovat a chránit lidstvo. Posláním andělů není ale jen odvrátit zlo, ale především vést nás k dobru. Náš anděl nás provází celým životem, všude je s námi a pomáhá nám v našem dobrém konání... Člověk se na svého ANDĚLA může obrátit ve všech chvílích svého života, aby poprosil o pomoc, ochranu nebo o radu, kudy se dát...

Při semináři vejdeme do jejich světa a necháme se zahalit do Andělských křídel a budeme naslouchat jejich andělskému zvonění. A s jakými tématy se seznámíte? Tady je jejich výčet: Spojení s Anděly * Výklad andělských run * Meditace Vnitřní krásy a mládí * Andělské zvonění * Odstranění negativních emocí * Meditace Cesta k vlastnímu uzdravení * Náš Vnitřní léčitel * Vytvoření Andělského symbolu.
DŮM TECHNIKY V PARDUBICÍCH 16. února 2013
Začátek semináře je v 10 hodin, konec v 16 hodin. Během dne budeme mít přestávku na oběd a svačinku. Před seminářem doporučuji vynechat maso a alkohol a pít dostatek tekutin.
Cena za seminář činí 990,- Kč.
Informace a rezervace: Mgr. Jan-Maria Joza, 777 777 654, joza@joza.cz


Žádné komentáře:

Okomentovat