neděle 17. února 2013

1.3.2013 Astrologické poradenství Ing. Kateřiny Marie Posoldové, Pardubice



V pátek 1. března 2013
opět
astrologické poradenství Ing. Kateřiny Marie Posoldové
v centru Pampeliška.

Je možné se objednat na časy mezi 10 až 14 hodinou - začátek konzultací.
Během jednoho dne je možné obsloužit 3 až 4 klienty,
ev. + nějaké drobné poradenství - viz níže.

Objednávky na konzultace přijímá Ivona Chaloupková, centrum Pampeliška
Údaje, které je nutné mi předat za účelem přípravy a zpracování horoskopu:
Datum, čas (co nejpřesněji), místo narození klienta.

V případě partnerského rozboru je třeba uvést data obou partnerů, v případě rozboru dětského horoskopu mimo přesných dat dítěte je velmi dobré uvést i data obou rodičů nebo zákonných zástupců.
Konzultace je ústní, klient si může rozhovor nahrávat nebo zapisovat poznámky.
Doba trvání ústní konzultace: 1 – 1,5 hod, v případě partnerských horoskopů více než 2 hodiny

Ing. Posoldová o sobě:
Studia astrologie od 1993; konzultace poskytuji od 1996. Články do různých časopisů, v současné době do časopisu Ve hvězdách. Jsem autorkou astrologických vykládacích karet Nebeská brána a spoluautorkou nové verze staré indické hry Líla.
K čemu je dobrá astrologická konzultace?
ASTROLOGIE nabízí hlubší pohled do všech oblastí života i do skrytých zákoutí duše. Pomáhá hledat možnosti, talenty a schopnosti. Pomáhá pochopit, proč jsme v některých oblastech neuspěli, jaké poučení z toho vyplývá a co máme v sobě zpracovat, abychom danou problematiku zvládli. Poukazuje na nejvhodnější období ke změnám a na období, kdy je třeba držet se svých jistot a být opatrnější. ASTROLOGIE nám dovolí nahlédnout na účel a cíl vlastního života, pomáhá nám hledat naši osobní, individuální cestu.
Rozbor různých životních oblastí
Povolání : pomoc při výběru povolání, změny práce apod.
Studia : nadání pro studium, pomoc při volbě oboru, průběh studií. Pro studenty též výběr vhodných termínů pro zkoušky
Partnerské a milostné vztahy : volba vhodného partnera, shody a neshody v partnerském životě, průběh a vývoj vztahu.
Vztahy v rodině, pracovní, přátelské a jiné vztahy.
Zdraví : okolnosti a hlubší příčiny zdravotních problémů naznačí možnosti vypořádání se s problémem. NE diagnóza¨ Volba vhodného data pro operativní zákroky.
Výpočet plodných dnů (volba vhodného okamžiku): pro zahájení důležitých událostí, např. sňatek, zahájení stavby domu, zakoupení domu nebo auta, počátek podnikání, nástupu do zaměstnání, založení firmy apod. stěhování, podepisování smluv apod.
Rozbor aktuálních problémů dle požadavků klienta.
Výhled do blízké budoucnosti : zhruba na jeden rok, období vhodná pro určité aktivity (navazování vztahů, změny v povolání, bydlení, cestování apod.) a období, kdy je lépe být v určitých oblastech opatrnější, držet se zpátky.
Výklad horoskopu Vašeho dítěte. Vrozené schopnosti a předpoklady, citové a tělesné potřeby, nadání, možné zaměření v životě… Co může otec a matka udělat pro to, aby dítě mohlo žít v harmonii se sebou samým, aby mohlo žít radostnější a plnější život. Pomoc při hlubším pochopení Vašeho dítěte, motivace jeho jednání. Jak podpořit jeho schopnosti a talenty a pomoci mu v oblastech, které podle vás nezvládá uspokojivě. Ve kterých situacích je dobré dítě podporovat a podněcovat a kdy naopak není radno „tlačit na pilu“, aby se dítě nezablokovalo. Navržení vhodných her, zálib, koníčků, sportů, zájmových kroužků.
Běžný rozbor osobního horoskopu:
1) celkový pohled na horoskop, charakteristika, silné a slabé stránky, schopnosti a talenty, celková individuální dispozice.
2) Charakter a vyhlídky klienta v jednotlivých životních oblastech (škola, studium, povolání, finance, domov, rodina, partnerské vztahy, děti, přátelé a společnost, zdraví : celková dispozice, při konkrétní existující nemoci návrh aktivit a změny postojů vedoucí k uzdravení (ne diagnóza, ani prognóza). U žen na přání výpočet plodných dnů podle astrologie, vhodné termíny početí. Stanovení dat vhodných a nevhodných pro určité operativní zákroky.
3) Karmický vývoj jedince, kam má směřovat v tomto životě.
4) Prognóza : možné změny v jednotlivých oblastech (zhruba na 1 rok), období úspěchů a krizí

Honoráře :
Osobní horoskop, ústní výklad; 1 – 1,5 hod.: 700,- Kč
Partnerský horoskop (2 horoskopy + srovnávací), ústní výklad, déle než 2 hod.: 1 400,- Kč
Výpočet plodných dnů na 2 roky. Pro samotný výpočet není nutné udat čas nar.: 250,- Kč
Stanovení vhodné doby 250,- Kč


Žádné komentáře:

Okomentovat